Ga er deze herfstvakantie op uit in regio Zuid

Nu de herfstvakantie ook eindelijk is aangebroken in het zuiden van Nederland kunnen we er allemaal lekker op uit. Het zuiden van ons land zit namelijk vol met de leukste dagjes uit. Geniet bijvoorbeeld van de natuur of probeer de spannendste attracties in een pretpark. Check snel deze tips voor een geslaagde herfstvakantie!

Beleef de bekendste sprookjes in de Efteling

Iedereen kent de Efteling wel; in dit sprookjespark kun je samen met je vrienden of familie de leukste attracties beleven. Ga er daarom samen op uit en maak de mooiste herinneringen in dit pretpark. Geniet van de mooiste beelden van bekende sprookjes of zoek wat actie op in de achtbanen. Je zal je de hele dag vermaken! Kaartjes kun je nu kopen vanaf €46,-.

Tickets voor de Efteling

efteling 3.jpg

Ga samen op safari in Beekse Bergen

Beekse Bergen is nóg uitgebreider dan een ‘gewone’ dierentuin; het is een safaripark met een talrijke verzameling aan dieren, waaronder panters, giraffen, krokodillen, en nog veel meer dieren. Hier kun je per auto, per bus of te voet door het park bewegen. Op deze plek kun je verder in ons eigen land de Big Five in het echt bewonderen en ervaar je een onvergetelijke avontuurlijke dag. Tickets zijn te koop vanaf €42,-!

Entree voor Beekse Bergen

Libema Beekse bergen.jpg

Volop genieten van de natuur in het Nationaal Park de Biesbosch

Tijdens de herfst is de natuur extra te bewonderen. Als je echt de natuur wil zien, kun je naar het Nationaal Park de Biesbosch gaan. Tijdens de vaartocht geniet je met een heerlijk hapje en drankje volop van dit ongerepte gebied. Met wat geluk spot je ook een paar dieren in het wild van dit prachtige park. Kaartjes zijn nu aan te schaffen van €32,50 voor €27,50 (inclusief lunch)!

Kaartjes voor Zilvermeeuw Biesbosch vaartocht

Biesbosch foto 4.jpg

Geniet van een minivakantie in Vakantiepark Dierenbos

In Vakantiepark Dierenbos geniet iedereen in het Noord-Brabantse Vinkel! Hier word je wakker tussen de boerderijdieren die los rondlopen. Ook zit het park vol met de leukste faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en een bowlingbaan. Er is dus genoeg vermaak voor iedereen! Boek nu hier een vakantiehuisje in dit sfeervolle park vanaf €53,-.

Tickets voor Vakantiepark Dierenbos

rendered_3Dierenbos Vakantiepark.jpg

Teamwork tijdens een workshop Bossche Bollen

Een workshop kan veel nieuwe inzichten opleveren. Laat je daarom verrassen met het leren van een bijzondere skill. In Den Bosch kun je een workshop Bossche Bollen volgen, waar je erachter komt hoe deze lekkernij wordt gemaakt én hoe de geschiedenis eruitziet. Hierdoor ervaar je op een leuke manier alle ins en outs over de Bossche bol. De workshop is hiernu te boeken van €27,- voor maar €18,50!

ROYAL ws bollen 2 708x708px3.jpg