Ga er samen op uit over de grens

Heb je dit najaar zin in eenmini-vacation? Ben je eraan toe om samen naar het buitenland te gaan, maar wil je niet té ver reizen? Zoek niet verder, want hieronder staan vijf leuke tips voor uitstapjes met je vrienden, familie of het gezin die je net over de grens kunt ondernemen.

Ontdek met de kinderen Studio 100 in Plopsa de Panne

België zit vol met de allerleukste pretparken van de Studio 100-helden. Plopsa de Panne is bijvoorbeeld een vermakelijk uitje voor het hele gezin. Hier staan een paar enorme achtbanen voor echte waaghalzen, maar dit is ook een prachtig uitje voor jonge kinderen; hier kunnen ze namelijk de wereld van hun Studio 100-helden ontdekken en beleven ze leuke attracties als de DinoSplash en het Park van Plop!

Koop hier snel je kaartjes van €42,50 voor €29,75

Plopsaland De Panne 9.jpg

Nog meer Studio 100-pret in Plopsa Station Antwerp

Een ander uitje om de Studio 100-helden en Belgische stripfiguren te ontdekken, is Plopsa Station Antwerp. Beleef hier de wereld van de bekende figuren met de leukste attracties! Ervaar de Lucky Luke Express, Jommekes Carrousel of onderneem een tocht door het Smurfenbos. Aangezien dit park in Antwerpen ligt, kun je met het gezin ook nog even de stad intrekken. Zo maak je er een geslaagde minivakantie van!

Bestel hier je tickets van €23,50 voor €16,45

Plopsa Station Antwerp 2.jpg

Ervaar de ondergrondse wereld in de Grotten van Han

Ga vooral naar de Grotten van Han als je zin hebt in een avontuurlijk uitstapje. Ontdek de wonderbaarlijke grotten met prachtige druipsteenformaties en rivieren. Ook zijn er prachtige lichtshows te zien in verschillende kamers in de grot, wat echt een onvergetelijk uitzicht geeft. Hier kun je ook met een safari-car een rondleiding volgen van het Wildpark. Hier zie je Europese roofdieren zoals wolven, bruine beren en bizons écht van dichtbij.

Ontdek dit natuurlijk fenomeen van €36,- voor €24,90 (vanaf 12 jaar)

Hoofdbeeld_HAN_Cover-2021_A4_horizontal_20201118_FV_RVB.png

Herinneringen voor het leven in Disneyland Parijs

Wil je toch nóg iets verder weg dan België? Trek er dan op uit naar Frankrijk, naar het meest magische attractiepark dat iedereen kent; Disneyland Parijs. Dit is een uitje waar je de mooiste herinneringen kunt maken met je vrienden, familieleden of gezin. Met bijzondere attracties, prachtige theatershows en bekende Disney-figuren raak je nooit uitgekeken. Combineer dit uitje bijvoorbeeld met een dagje uit in Parijs, waar je nog meer bekende bezienswaardigheden kunt bewonderen.

Bestel hier je tickets vanaf €56,-

5d8b3bb0a552d9514fe0ba96bcee8d46.jpg

Verras jezelf met een Europese stedentrip

Houd je van verrassingen en wil je graag iets heel nieuws ontdekken? Een verrassingsreis is een bijzondere manier om samen te genieten en herinneringen voor het leven te maken. Ontdek een nieuwe stad (welke stad is natuurlijk nog een verrassing!) en geniet van de de prachtige bezienswaardigheden. Boek snel je reis en wie weet ontdek je wel een nieuwe lievelingsstad!

Venetie.jpg