Ga eropuit in Noord-Brabant

Dat Noord-Brabant vol zit met gezelligheid, is in ons land algemeen bekend. Uiteraard zijn er ook leuke uitjes in deze provincie te vinden. Kies voor een dagje weg met het hele gezin of een uitdagende activiteit. Hieronder staan tips voor dagjes uit in Noord-Brabant. Er valt genoeg te doen, dus zoek snel de Brabantse gezelligheid op met deze gezellige activiteiten.

Brabantse Bossche bollen maken

Noord-Brabant staat natuurlijk ook bekend om de Bossche bollen. Hoe leuk is het om alles over deze lekkernij te ontdekken in Den Bosch?! Bij Bakkerij Royal leer je om echte Bossche bollen te maken. Ook mag je het recept meenemen naar huis. Zo heb je een ideaal dagje uit met Brabantse gezelligheid. Bestel dus snel een workshop Bossche bollen maken van €27,- voor maar €18,50.

Bossche Bollen site 1.jpg

Magisch uitje in de Efteling

In Kaatsheuvel ligt het iconische pretpark Efteling. Een dagje Efteling zal nooit vervelen. Hier heb je de leukste attractieparken voor jong en oud. Voor kinderen is het een geweldig uitje, waar zij genieten van attracties over hun lievelingssprookjes. Ook kun je de spanning opzoeken in een ritje in de Baron 1898 of de Vliegende Hollander. Beleef samen een gezellig en onvergetelijk dagje uit en koop hier je tickets!

efteling 4.jpg

Gezelligheid in het Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos

In Best heb je het Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos. Dit museum is een leuk uitje voor de hele familie. Hier ontdek je nostalgische spellen en kun je met je kinderen een speelgoedcollectie zien van vroeger. Ontdek hier onder andere de Fabeltjeskrant, klassieke bordspellen, modeltreinen en nog veel meer. Ook zijn er genoeg activiteiten. Doe bijvoorbeeld een speurtochten of speel dammen op levensgrote schaal! Beleef samen een gezellig dagje uit en bestel je kaartjes vanaf €4,20.

10_2400x1600_Spelbos_trapauto.jpg

Driftcursus in Eindhoven

Voor actie moet je óók in Noord-Brabant zijn. Scherp je rijskills wat aan tijdens een driftcursus in Eindhoven. Dit uitje is leuk om te doen met je vrienden, familieleden of collega’s. Stap na een korte theorieles in een BMW en probeer de auto onder controle te houden onder bizarre situaties. Zo heb je echt een kick! Met deze cursus word je ook een betere bestuurder en stap je zelfverzekerder in je eigen auto. Bij ons is een driftcursus vanaf €49,95 te koop!

Driften 2.jpg

Vrije-val-ervaring bij Indoor Skydive Roosendaal

Zoek je nóg meer spanning? Indoor Skydive in Roosendaal zal jou de adrenalinekick geven die je zoekt! Ga hier met een professionele begeleider een windtunnel in met windkrachten tot wel 250 km/u. Door de 1-op-1 begeleiding kunnen ook kinderen vanaf 4 jaar deze uitdaging aan. Zo hebben jullie samen een unieke ervaring opgedaan. Boek hier 2 skydivesessies van €104,50 voor €74,- en ervaar samen een spannend uitje.

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 2.jpg