Ga eropuit in provincie Gelderland

Welkom in de grootste provincie van Nederland! In Gelderland valt er meer dan genoeg te doen: van een dag in de natuur tot een bezoek aan de dolfijnen. Daarom hebben wij weer tips voor een leuk uitje in deze gezellige provincie op een rij gezet, dus lees snel verder!

Het Dolfinarium in Harderwijk

Spot prachtige zeezoogdieren in het Dolfinarium! Denk bijvoorbeeld aan zeeleeuwen, walrussen en natuurlijk de dolfijnen. Voor de kinderen zijn er ook speurtochten en speeltuinen. Ook zijn er bijzondere voorstellingen met de zeezoogdieren te zien, waar jong en oud van kunnen genieten. Bestel hier snel je tickets en maak er een mooie dag van!

Dolfijnen Delta-2.jpg

Paintballen in Nijmegen of Harderwijk

Ook voor een actief uitje kun je genoeg doen in Gelderland: in Nijmegen en Harderwijk kun je bijvoorbeeld gaan paintballen! Dus, trek je overall aan en pak je paintballgeweer met verfkogels. Zorg er dan voor dat jouw tegenstanders worden uitgeschakeld! Hier spelen teamwork en tactiek een belangrijke rol, wat echt een kick geeft. Boek hier snel 2,5 uur paintballen met korting.

Paintball 4.jpg

Workshop Wellnessproducten

Heb je zin om iets nieuws te leren? Ga dan voor een workshop wellnessproducten maken in Harderwijk of Nijmegen. Tijdens deze unieke workshop ga je drie beauty producten maken zoals jij het wil. Dit zijn onder meer handzeepjes, parfum en een body scrub. Uiteraard gaat dit allemaal met steun van een ervaren begeleider, en is de workshop inclusief materiaal & gereedschappen.

Wellness 5.jpg

Bezoek de Hoge Veluwe

Gelderland staat natuurlijk ook bekend om een variatie aan natuurgebieden. Daarom kan een bezoekje aan de Hoge Veluwe niet ontbreken. Ook is het mogelijk om dieren te spotten in het wild: denk bijvoorbeeld aan edelherten, vossen, eekhoorns of wilde zwijnen. Ontdek het park door te wandelen, fietsen of met de auto door het park te rijden.

Veluwe bij Arnhem (2).jpg

Ontdek verschillende steden met een Pub Trail of City Trail

Ten slotte zijn er verschillende steden die je kunt ontdekken in provincie Gelderland. Denk bijvoorbeeld aan Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn. Met een City Trail ontdek je met een interactieve groepsspeurtocht één van deze bijzondere steden. Dit gaat gepaard met raadsels en opdrachten in teams. De Pub Trail is een combinatie van een speur- én kroegentocht: na de speurtocht door de stad kunnen jullie een paar leuke pubs bezoeken. Zo ervaar je de stad op een unieke manier!

7 foto.jpg