De Magie van Disneyland Paris: Een gids voor het plannen van jouw avontuur

Voor de meest betoverende bestemming in Europa moet je naar Disneyland Paris! Het is vrijwel ieders kinderdroom om daar een bezoekje aan te brengen. Hier staan namelijk de meest magische avonturen op je te wachten en komen sprookjes tot leven! In deze gids nemen we je mee voor het plannen van dit onvergetelijke uitje.

Tickets en toegang

First things first begint jouw Disney-avontuur natuurlijk met de juiste tickets. Het wordt zeker aangeraden om tickets online te kopen om zo wachttijden te vermijden. Het park biedt verschillende opties; denk aan dagkaarten, meerdaagse kaarten en park-hopper tickets.

Onthoud namelijk dat het Disneyland Paris-complex uit twee pretparken bestaat: Disneyland Park en het Walt Studios Park. Met een park-hopper ticket kun je beide parken ontdekken. Check hier alle opties!

lydia-turner-mTNG63RY42Y-unsplash.jpg

Parken en attracties

Naast deze twee parken is er ook nog een ander park met gratis toegang, namelijk de Disney Village. In dit complex kun je winkelen en naar restaurants gaan, maar soms is er ook live entertainment. Ieder park heeft zo z’n eigen unieke attracties en thema’s. Maak dus vooraf een goede planning van alles wat je wil zien. Je kunt natuurlijk geen tijd verliezen tijdens het uitje van je dromen ;) Bekijk hier alle attracties van Disneyland Paris!

Restaurants en reserveringen

In het kader van zoveel mogelijk proberen te plannen, is het ook handig om alvast reserveringen te maken bij één van de vele restaurants. Doe dit vooral als je een populair restaurant wil proberen! Op die manier vermijd je ook weer onnodige wachttijden én heb je weer iets op de planning staan. Bekijk hier hoe je kunt reserveren voor een restaurant in het park.

Accommodatie

Disneyland heeft veel verschillende hotels waar je uit kunt kiezen, van luxe Disney-hotels met een specifiek thema tot budgetvriendelijke mogelijkheden. Check hier alle prachtige hotels van het park. Als je in een Disney-hotel verblijft, heb je vaak al veel voordelen. Denk aan vroege toegang tot het park en zelfs de kans om Disney-karakters te ontmoeten in het hotel!

Nog wat extra tips!

Deze tips zullen hopelijk al helpen met het goed plannen van jouw Disneyland avontuur! Hier hebben we nog enkele waardevolle tips: download de Disneyland Paris-app voor realtime info over wachttijden en eventuele reserveringen, zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt en vergeet vooral niet je camera of powerbank mee te nemen! De vuurwerkshows in de avond mag je daarnaast ook zeker niet missen…

Check hier ook nog alle belangrijke info van Disneyland zelf. Ga dit prachtige avontuur aan en boek hier jouw tickets voor Disneyland Paris inclusief hotel!

hector-vasquez-vVRGc5JWvIo-unsplash.jpg