Hemelvaart 2023: Geniet van een heerlijk weekendje weg

Het is weer bijna zover: op 18 mei is het Hemelvaartsdag! Van 18 t/m 21 mei hebben de meesten weer een lang Hemelvaartsweekend. Dit is dus hét moment om er samen op uit te gaan. Geniet van een ontspannend weekendje weg of van een leuk uitje in de buurt. Check snel verder voor wat tips en geniet optimaal van deze vrije dagen!

Bastion Hotel

Nu dat de meeste mensen vrij zijn is het ideaal om er samen écht even tussenuit te gaan. Een verandering van omgeving kan jullie zeker goed doen. Bij Bastion Hotels is alles voor je geregeld, inclusief ontbijt, en slaap je op een heerlijk bed. Overnacht in je lievelingsstad of ontdek een nieuwe stad. Zo heb je een heerlijke vakantie in eigen land!

Bastion-Hotel-Apeldoorn- (35) (2).jpg

Vakantiepark Landal

Wil je iets anders proberen dan een hotel? Dan is een weekendje weg in een vakantiepark een aanrader! In Nederland valt er genoeg te zien en zijn er gezellige vakantieparken voor jong en oud. In zo’n huisje heb je alles wat je nodig hebt: een tuin, keuken en een comfortabel bed. Check hier de blog met gezellige vakantieparken in Nederland en boek snel jullie verblijf!

Algemeen_12_202703_4_3_202815-2.jpg

Vakantiepark Dierenbos

Nog een leuke tip voor als je met de kids bent: Vakantiepark Dierenbos heeft alles voor een onvergetelijk weekendje uit voor de allerkleinsten. Het park bevindt zich in een bosrijke omgeving en biedt ontspanning en gezelligheid. Hier kunnen de jongsten midgetgolfen, naar het binnenzwembad of op bezoek gaan bij de dieren.

rendered_3Dierenbos Vakantiepark.jpg

Uitstapje over de grens

In ons gezellige buurland België is er ook genoeg te doen. Dit maakt het enorm leuk voor een mini-vakantie over de grens tijdens Hemelvaart. Ga bijvoorbeeld naar Seapark Boudewijn en laat je kinderen de mooiste zeezoogdieren bewonderen. Of geniet van een dagje uit in de Grotten van Han: hier bewonder je de onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Echt een uitje waar je je ogen zal uitkijken!

BoudewijnSeapark-sealionshow2 (1).JPG

Een dagje uit met de kinderen

Hoewel het Hemelvaartweekend ideaal is om er een paar dagen op uit te gaan, is een dagje uit ook net zo leuk! Met de kinderen valt er genoeg te doen in Nederland: ga naar een dierentuin, probeer nieuwe attracties uit in een pretpark of leer iets nieuws in een museum. Check alle dagjes uit voor een (voordelig) uitstapje in de buurt.

Kinderpretpark Julianatoren - Muizenval (1).jpg