Het Efteling Hotel krijgt een make-over

De Efteling maakt weer iets moois van het 4-sterrenhotel uit 1992. Naast dat de kamers vernieuwd zijn, wordt ook het exterieur opgeknapt. Dit zal het hotel extra bijzonder maken!

Het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel opende in 1992 en heeft inmiddels 20 themasuites, 4 ruime Junior Suites en 102 luxe Comfortkamers. In 2021 werden 98 hotelkamers al volledig gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing stond duurzaamheid centraal; een groot deel van de meubels werd namelijk hergebruikt. Daarnaast werden de gangen, liften en het trappenhuis helemaal vernieuwd.

Een nieuwe look

En nu is het exterieur aan de beurt! Op 11 april zal deze renovatie beginnen. Het Efteling Hotel moet een groot luchtkasteel voorstellen. De koepeldaken op de torens krijgen straks een gouden kleur in plaats van fel oranje. Ook worden de ramen van donkerblauwe accenten voorzien. Volgens de Efteling zal dit voor een compleet andere aanblik zorgen.

De make-over zal rond de zomer helemaal afgerond zijn. Het hotel zal gewoon open blijven voor bezoekers, en op een later moment zal ook de begane grond gerenoveerd worden. Die bestaat uit de receptie, een bar, een souvenirwinkel en een groot restaurant. Na deze renovatie zal het Efteling Hotel nóg mooier zijn.

Tickets voor de Efteling

Het Efteling Hotel ligt op loopafstand van het park. Nadat je hebt genoten van sprookjesachtige attracties kun je dan ook gemakkelijk een bezoek brengen aan het hotel. Scoor hier snel je kaartjes voor de Efteling en beleef een onvergetelijk uitje.

Tip: in ons andere blog hebben wij ook een paar tips om lange wachtrijen in pretparken te vermijden. Check het voordat je op stap gaat!

68569_fullimage_efteling2_1360x (3).jpg