Het is feest: Attractiepark Slagharen bestaat 60 jaar!

In het pinksterweekend van 2023 bestaat Slagharen precies zestig jaar! Daarom is het dit jaar extra feestelijk in het park. Het pretpark komt met een nieuwe spannende attractie en een feestelijk entertainmentprogramma. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal te beleven is.

Voorjaarsevenement Spring

Het park is sinds deze maand weer geopend, en het begint met een gloednieuw evenement: Spring! Slagharen staat nu helemaal in het teken van bloemen en mooie lente decoraties. In de Musical Hall is ook een nieuwe show te zien met de mascottes Randy en Rosie in de hoofdrol. Na deze show kunnen de bezoekers de bloementuin van Rosie bewonderen tegenover de Gold Rush.

Red Bandits Adventure

Ook komt er vanaf 22 april een nieuwe attractie in het park: de Red Bandits Adventure. Tijdens deze spannende vaartocht probeer je alle obstakels die de bandieten op de route hebben gelegd te overwinnen. Als jij de eindstreep haalt, kun je jezelf een echte bandiet noemen!

Extra entertainment

Op zaterdag 27 mei bestaat Slagharen écht 60 jaar, wat goed zal worden gevierd. Op de planning staat namelijk een avondopenstelling op 27 mei. Wat het precies zal inhouden blijft nog een verrassing. In het hoogseizoen is er een dagelijkse parade voor de bezoekers. Ook komt het American Circus Theater terug, met artiesten uit de hele wereld die de meest spectaculaire voorstelling neerzetten!

Tickets Slagharen

Dit feestelijke jaar moet je meemaken! Vier samen het zestigjarig bestaan van dit pretpark en scoor hier je tickets voor slechts 17,50.

Mine_Train_Closeup.jpg