Het is Wereld Theaterdag: vier het met deze voorstellingen

Op maandag 27 maart is het weer World Theatre Day. Op deze Wereld Theaterdag wordt de invloed van theater gevierd en staat men stil bij de meerwaarde van deze kunstvorm. Ga daarom snel eens een avondje uit, want bij ons profiteer je van korting op de mooiste voorstellingen. Onderstaande musicals mag je dan ook echt niet missen!

Disney's AIDA

Na een afwezigheid van bijna twintig jaar keert Disney’s AIDA terug in het theater. De iconische musical is flink vernieuwd en beleeft binnenkort haar wereldpremière in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het verhaal speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. Daar ontstaat een beladen driehoeksverhouding tussen Aida (Nubische prinses), Radames (kapitein van het Egyptische leger) en Amneris (de prinses van Egypte).

Laat je meeslepen door deze aangrijpende musical over macht, liefde en verraad, en beleef dit noodlottige liefdesverhaal zoals je het nog nooit beleefde. Geniet ook zeker van de meermaals bekroonde muziek van Elton John en Tim Rice. Nu vanaf 64,60 euro per persoon!

23184 AIDA_Keyvisual_CLEAN_A4-LIGGEND-macht-liefde-verraad-3.jpg

Les Misérables

Ook Les Misérables is na lange tijd eindelijk weer teruggekeerd in ons land. Op 5 maart ging de legendarische musical in première in Koninklijk Theater Carré en werd meteen overladen met schitterende recensies. Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde blijft dan ook onverminderd populair.

Na jarenlange gevangenschap doet Jean Valjean er alles aan zijn vrijheid te behouden. Met Javert op zijn hielen ontdekt hij het ouderschap, vecht hij mee op de barricade en confronteert hij het verleden. Maak het nu mee vanaf 42,90 euro (incl. gratis programmaboek).

94x63 mm-Uitmarkt opmaak Les Mis.jpg

De Tocht

Na 25 jaar wachten is het eindelijk zover: It giet oan! Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. De Tocht is er voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken.

Na musicalspektakel-successen als ‘Soldaat van Oranje’ en ’40-45’ komt deze nieuwe Nederlandse musical De Tocht in een speciaal gebouwd theater met een ijsvloer van maar liefst 2.000m2. De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Reserveer alvast een plekje vanaf 39,50 euro per persoon.

Hoofdafbeelding De Tocht_1.jpg

The Bodyguard

Wanna dance with somebody? Dan hebben wij goed nieuws voor je: The Bodyguard keert voor slechts 5 maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht! Zo krijg je tóch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok.

The Bodyguard is een musical, popconcert, thriller en love story in één. Je voelt de spanning en verleiding. Bovendien komen alle grote hits van Whitney Houston voorbij, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’. Nu vanaf 59,60 euro per persoon te boeken.

23318_Stage-Bodyguard-DPG-Media-Banner-656x500.jpg

14 Het Theaterspektakel over Johan Cruijff

Deze spectaculaire en veelvuldig bekroonde voorstelling laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, wist uit te groeien tot een absolute wereldster. Het vroege overlijden van zijn vader, een fantastische sportcarrière, een bijzonder privéleven en goede, maar ook slechte keuzes: Johan Cruijff werd door het leven gevormd.

⁠Met zang, dans, muziek, en bijzondere video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de hoofdpersoon zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over werkelijk alles wat los en vast zat. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar da’s logisch. Je gaat het immers pas zien als je het doorhebt.’ Vanaf 34,25 euro p.p.

Hoofdbeeld_ 17.jpg