In deze steden heb je de tofste citygames

Wil jij een stad verkennen terwijl je lekker bezig bent met de leukste opdrachten uitvoeren? Dan zijn citygames echt een aanrader! Of het een escape room of een stadsspel is: er is altijd wat uitdaging. Ga met je familie, vrienden of collega’s erop uit in één van deze steden en ga samen de uitdaging aan.

Arnhem

Arnhem biedt verschillende games aan, wat het dé plek maakt voor citygame-liefhebbers! Geniet van escape rooms, citygames en X-pedities. Een X-peditie is een wandeltocht terwijl jij uitdagende puzzels doet. Ook kun je voor een spannende Escape Tour gaan in deze stad: hier ga je terug naar de 16e eeuw. Jullie treden in de voetsporen van Herman Radelaar (de rechterhand van de legeraanvoerder Maarten van Rossum), die zo snel mogelijk moet vluchten uit de stad.

Rotterdam

Ook in Rotterdam is er genoeg te ondernemen. Daag elkaar uit met de Escape Tour die zich afspeelt in 1927, tijdens de vondst van een stoffelijk overschot op de Holland-Amerikalijn. Of ga met elkaar de uitdaging aan in de Lab Madness Room of de Mysterious Plague Room, een spannende escape room van de stad.

Nijmegen

Ontdek de oudste stad van Nederland met de tofste spellen! Ga naar de Escaperoom‘Forgotten Viking Raid’ of wandel door de stad en doe de Escape Tour. Deze game in Nijmegen speelt zich af in de middeleeuwen. Wie weet komen jullie ook nieuwe plekken tegen in deze stad.

Leiden

Leiden is een stad die barst van historie, wat het een ideale plek maakt voor mysterieuze citygames. Dit is ook de geboortestad van Marie Swanenburg, oftewel Goeie Mie, waar de Escape Tour van Leiden om draait. Kom erachter hoe Goeie Mie als gifmengster feilloos te werk ging.

Utrecht

De gezellige stad in Midden Nederland kent verschillende verhalen en legendes over Bisschop Willibrord. Met de Escape Tour van Utrecht helpen jullie Willibrord met het ontdekken van de geheime uitgang. Doe dit samen zo snel mogelijk binnen de aangegeven tijd!

Harderwijk

In deze eeuwenoude Hanzestad is ook een rijke geschiedenis. Bij deze Escape Tour dwalen jullie in het verleden en gaan jullie terug naar het jaar 1636, tijdens de eerste epidemie in de stad. Kunnen jullie de geheime uitgang vinden van de stad? Ook is hier een spannende escaperoom die jullie kunnen uitproberen, namelijk de Boat Escape.

Bastion Hotels

Ben je benieuwd of jij met je vrienden of familie deze games en mysteries kunt ontrafelen? Ga dan snel naar één van deze toffe steden en ontdek hoe snel jullie de puzzels kunnen ontcijferen. Ook is dit enorm leuk voor een weekendje weg: bij Bastion Hotels kun je voordelig, inclusief ontbijt, in of vlakbij de bovenstaande steden verblijven!