Internationale Dag van het Gehoor: geniet samen van deze concerten

Het is op 3 maart de Internationale Dag van het Gehoor! Op deze dag wordt er extra aandacht gevraagd voor het belangrijke zintuig. En om te genieten van onze onderstaande tips voor live muziek, heb je je gehoor wel nodig. Ook brengt deze dag het voorkomen van gehoorschade onder de aandacht, dus een tip: neem vooral oordopjes mee als je naar één van deze concerten gaat :)

Central Park Festival 2023

Nu de dagen iets warmer worden, is het weer bijna tijd voor festivals. Het Central Park Festival van dit jaar, op 17 en 18 juni, is het grootste en groenste popfestival in Utrecht. Hier beleef je een muzikale festivaldag in een romantische park setting met fantastische optredens van bekende Nederlandse artiesten, waaronder Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig, Maan en Antoon. Dit moet je meemaken, dus scoor snel je tickets!

Central-Park-Festival-4.png

Herinneringen Top 50 Concert

Op 12 maart vindt een bijzonder concert plaats dat je niet kunt missen, namelijk het Herinneringen Top 50 Concert. Dit is georganiseerd voor en door Alzheimer Nederland, waar de gehele opbrengst ook naartoe gaat. Topartiesten als MEAU, Paul de Leeuw en Anouk treden hier met bekende Nederlandse nummers op. Wat het extra bijzonder maakt, is dat het publiek zelf de 50 mooiste muziekherinneringen heeft gekozen. Mis het dus niet en bestel hier je premium tickets.

Hoofdbeeld_TOP 50_KEYVISUAL_720X450PX kopiëren (1).png

Bachs Matthäus Passion en Mozarts Requiem

Beleef de meesterwerken van Bach of Mozart door topmusici van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Voel alle emoties van het Requiem van Mozart met fenomenale optredens van een professionele operazangers of ervaar het meesterwerk van Bach in de passietijd. Benieuwd wat je kunt verwachten? Check dan ook ons blog over Matthäus Passion! Hier zijn tickets - inclusief een geschenkpakket t.w.v. 70 euro - nu extra voordelig, dus scoor ze snel en wees erbij.

matthaus passion s3.jpg

Vivaldi’s Vier Jaargetijden

Klassieke muziekliefhebbers kunnen nu ook genieten van de beroemde Vier Jaargetijden van Vivaldi! The Bach Ensemble of the Netherlands voert Vivaldi’s meesterwerk uit met als solist Enrique Gomez-Cabrero, de Spaanse vioolvirtuoos. De Vier Jaargetijden zullen op een intieme en bijzondere manier worden overgebracht aan het publiek door topmusici, dus dit zal jou ongetwijfeld raken!

Vier Jaargetijden-Tomas-Olga-BeleefKlassiek.jpg