‘It’s a Small World’ keert eindelijk terug in Disneyland Parijs

Afbeelding: Disneyland Paris (YouTube)

Na bijna anderhalf jaar is de populaire attractie It’s a Small World weer terug in Disneyland Parijs. De attractie zal aanstaande mei eindelijk weer open zijn voor bezoekers van het magische park.

Eind november 2021 werd deze wereldberoemde bootjes darkride gesloten voor een opknapbeurt. Toen werd voorspeld dat de attractie slechts een jaar gesloten zal zijn. Uiteindelijk duurde dat een half jaar langer dan verwacht… Maar dit jaar is het eindelijk zover! Bezoekers kunnen weer genieten van de vrolijke attractie met het welbekende liedje.

Heropening

De iconische attractie wordt op 5 mei 2023 opnieuw geopend voor alle bezoekers van het park. Mensen met een abonnement van Disneyland kunnen zelfs bij de previews zijn op 3 en 4 mei.

Disney heeft verder geen informatie gedeeld over wat bezoekers precies kunnen verwachten na het onderhoud. Wat wel te zien is, is dat het schilderwerk van de attractie is opgeknapt. Ook is de wachtrij vernieuwd en is er een herstelde fontein bij de ingang.

Disneyland laat in een YouTube-filmpje zien hoe de medewerkers zich druk aan het voorbereiden zijn voor de terugkeer van de klassieke attractie.

Check hier het filmpje over de terugkeer van de attractie

Kaartjes voor Disneyland Parijs

Beleef zelf de hernieuwde versie van It's a Small World! Een uitje naar Disneyland Parijs is net als een droom. Beleef zelf de magie, bezoek bekende Disney-figuren en ga in de meest magische attracties. Een ervaring die op de bucket list moet staan! Hier kun jij je kaartjes bestellen voor een dagje Disneyland Parijs.

camping_grand_paris_incontournables_disneyland_paris_03_opti.jpg