5 x kindvriendelijke dagjes uit met de trein

Heb je geen auto, maar wil je met je kind naar een leuk uitje? Of houden je kinderen wel van een gezellige treinreis? Veel uitjes zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. Hier hebben we een paar voor je op een rijtje gezet!

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark in Rhenen is met gemak te bereiken met de trein. Op slechts een kleine kilometer afstand loop je zo de dierentuin in. Beleef hier samen een avontuurlijk uitje waar je jouw lievelingsdieren écht kunt ontmoeten. Geniet hiervoordelig van toegang met korting.

ouwehands dierenpark.jpg

ZOO Antwerpen

Een leuke optie voor als je een extra bijzonder uitje wil. Ga de grens over naar België en beleef een uitje in ZOO Antwerpen. Dit jaar bestaat de ZOO 180 jaar en dat viert het park groots: de hele zomer lang vertellen zeven mysterieuze personages de meest wonderlijke verhalen over de dierentuin. Vanuit de hal van Antwerpen Centraal kom je zo deze bijzondere dierentuin in! Hier is toegang voor jong en oud met korting.

leeuwen ZOO Antwerpen Waka op voorgrond Tasa op achtergrond Jonas Verhulst 17032023 (7).jpg

Madurodam Den Haag

Voor een tripje naar Den Haag met de kinderen is Madurodam ook een goede optie. Vanaf Den Haag Centraal ben je met de tram of bus binnen 10 minuten bij het park. Neem tram 9 richting ‘Scheveningen Noord’ of bus 22 richting ‘Den Haag Duindorp’. Als je eenmaal bent aangekomen, kun je genieten van mini-Nederland met spectaculaire attracties! Koop hier je kaartjes met korting.

Madurodam gezin 005 (2).jpg

Body Worlds Amsterdam

Een dagje naar dit bijzondere anatomisch museum is ook eenvoudig met de trein te bereiken. Body Worlds bevindt zich in hartje Amsterdam en ligt op 7 min. loopafstand van Centraal Station. In dit museum kunnen jong en oud van alles leren over het menselijke lichaam, en hoe belangrijk geluk is voor je lichamelijke gezondheid. Hier heb je tickets met korting.

bodyworlds.jpg

Spoorwegmuseum Utrecht

En wat is leuker dan met de trein naar een museum over treinen te gaan? Vanaf Utrecht Centraal gaat er een pendeltrein naar het leukste station van Nederland. Hier check je gewoon in met je OV-chipkaart en kom je middenin het museum terecht. Zo reis je in stijl naar het Spoorwegmuseum! Scoor hier snel voordelig je kaartjes en maak het mee.

Spoorwegmuseum 2023 1 720x450 (3).jpg