Hoe schattig! Kleine panda geboren in Blijdorp

Blijdorp kan weer een kraamfeestje optuigen! De dierentuin heeft namelijk leuk nieuws te melden: er is een kleine panda geboren. Kom snel meer te weten over deze lieve panda.

Eind juni is deze schattige kleine panda op aarde gekomen. Het beestje is nu ongeveer zeven weken oud en soms verplaatst moeder Kwina haar jong naar een andere nestkast. Moeder en kind wonen samen met vader Miyuko in het verblijf met de vlonder.

Dit is extra bijzonder nieuws aangezien de kleine panda’s helaas worden bedreigd in het wild. Blijdorp organiseert daarom ook het populatiemanagementprogramma van deze bedreigde soort.

Het is dierverzorger Linda gelukt om deze schattige panda op de foto te zetten, die ook op de insta van Blijdorp is gepost. En kijk nou, hoe schattig is dit beestje wel niet?! Kleine panda’s verblijven ongeveer drie maanden in het nest; Blijdorp verwacht daarom dat het jong pas eind september vaker buiten zal rondlopen.

IG post Blijdorp kleine panda.png

Tickets met korting voor Blijdorp

Het duurt dus nog een maandje voordat deze lieve panda het leven buiten zijn nest zal ontdekken, maar de trotse ouders Kwina en Miyuko kun je altijd bezoeken! En uiteraard kun je nog meer bijzondere dieren ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan neushoorns, haaien, tijgers, giraffen, wolven en nog veel meer. Hier kun je voordelig genieten van Blijdorp tickets met €4,- korting!

2019 Diergaarde Blijdorp - Persgroep - Olifanten.jpg