Kom naar de Dinoweken in Julianatoren

Er is in september iets bijzonders in Julianatoren, namelijk de Dinoweken! Het park nodigt jong en oud uit om van alles over dino’s te ontdekken. Lees hier snel meer over dit prehistorisch avontuur.

Dino & Dina op Videoland

Het avontuur is eigenlijk deze week al begonnen met twee nieuwe tv-series. Vanaf 23 augustus zijn Dino & Dina te zien in hun eigen serie op Videoland. Deze schattige dinokarakters bouwen van alles na met hun fantasie en creativiteit. Bekijk hieronder de trailer!

Trailer Dino & Dina

Cas de Ranger en de Dinomachine

Ook is er een nieuwe TV-serie op RTL 4, namelijk Cas de Ranger en de Dinomachine. Hier worden kijkers meegenomen op een avontuur met Cas de Ranger en Meneer Kaasgraaf. Een kapotte tijdmachine brengt echte dinosaurussen naar het park, wat leidt tot chaos in Julianatoren. Op zondag 27 augustus om 8:30 kun je op RTL 4 het spannende avontuur volgen!

De Grote Dinoshow

Cas de Ranger en Meneer Kaasgraaf staan er niet alleen voor, want ook bezoekers kunnen een actieve rol spelen in het terugbrengen van de personages naar het heden. Tijdens de Grote Dinoshow wordt het publiek meegenomen op hun ontdekkingsreis vol opwinding.

De Dinoweken krijgen een feestelijke opening tijdens de Dino Première Avond, die plaatsvindt op 2 september. Tijdens dit programma kunnen bezoekers zowel overdag als ‘s avonds genieten van enorm veel dinoplezier en zal het park tot wel 20:00 uur geopend zijn.

Dinoweken Julianatoren

Tickets met korting voor Julianatoren

Ken je echte dinofans die dit avontuur mee willen maken? Koop dan snel je kaartjes en ga op avontuur met Cas de Ranger en Meneer Kaasgraaf. Hier zijn tickets met €5,- korting, dus boek snel en geniet van een onvergetelijk dino-avontuur! 🦖