Kom samen in de herfstsfeer met deze leuke uitstapjes!

Neem dit herfstseizoen de tijd om er even een dagje (of een paar dagen!) tussenuit te gaan met je vrienden, partner of collega’s. Of je de dag nou binnen of buiten besteedt, er zijn veel diverse activiteiten om samen gezellig in de herfstsfeer te komen. Check snel verder voor de allerleukste uitstapjes tijdens dit seizoen!

(Her)ontdek talenten en hobby’s tijdens workshops

Een workshop volgen blijft een superleuke activiteit om in groepsverband te doen, ongeacht het seizoen. Daarom is dit ook zeker een vermakelijk uitje in de herfst, want het is niet altijd ideaal weer om naar buiten te gaan. Wij hebben genoeg workshops en cursussen die bij veel verschillende interesses passen: van een golfcursus en bakworkshop tot een workshop sieraden maken. Laat jezelf en anderen verrassen door iets nieuws te leren en wie weet ontdekken jullie samen een nieuwe hobby of een verborgen talent!

Boek hier een Workshop Bossche Bollen maken van €27,- voor €18,50

Boek hier een Workshop Zilver maken van €34,95 voor €29,95

Boek hier een 2-daagse Easygolf cursus van €210,- voor €29,-

Zilveren ring 2.jpg

Fletcher hotelovernachting met wellness: even optimaal genieten

Wil je liever goed ontspannen na alle drukte van de dag? Een overnachting in een Fletcher Hotel inclusief wellness zal je zeker goed doen. Even er tussenuit in een hotel waar alles is geregeld: begin je dag met een heerlijk ontbijtje en vul de rest zelf in met de leukste activiteiten in de buurt. Maak bijvoorbeeld een wandeling tussen de prachtige herfstbladeren of ga een dagje heerlijk relaxen in de sauna of het zwembad. Even aan niets denken dus. Geniet van de ontspanning en kom weer helemaal re-charged terug!

Boek hier je overnachting voor 2 personen van €150,- voor €75,-

Sittard-BLUE-Bar.jpg

Youseum: laat je creativiteit los!

Update je social media in het creatieve museum Youseum! Hier sta jij helemaal centraal: je hebt onbeperkte mogelijkheden om de leukste foto’s te maken van jezelf en je vrienden. Heb je geen social media? Zelfs dan is Youseum een vermakende experience voor jou. De artistieke installaties zullen (zonder dat je een camera nodig hebt!) het kind in jou losmaken. Ervaar hoe je zelf een kunstwerk bent en barst samen los met jullie creativiteit in het Youseum.

Entree volwassenen van €19,95 voor €11,50

ResellersAMS10.jpeg

Tina - De Tina Turner Musical: beleef een spectaculair en inspiratievolle show

Eén van de meest spectaculaire musicals die nu speelt is TINA - De Tina Turner Musical, waarin het levensverhaal van de beroemde zangeres Tina Turner wordt verbeeld. Dit is een superleuk uitstapje waar je je laat inspireren door het levensverhaal van een echte doorzetter. En wie kent ze niet: Turners grootste hits ‘Private Dancer’ en ‘What’s love got to with it’ komen ook zeker langs. Beleef en voel samen mee met haar verhaal tijdens deze toffe musical.

Boek nu je kaartjes en geniet van €20,- voordeel

TINA scénefoto verlengt.jpg

Het Bowie Concert: geniet samen van een prachtig eerbetoon

Een onvergetelijke belevenis vol live muziek van de legendarische artiest David Bowie. Bowie was één van de invloedrijkste artiesten ooit en zijn legende laat nog steeds z’n sporen na in de hedendaagse muziek. Beleef nu zijn bekende nummers ‘This is America’, ‘Heroes’ en ‘Under Pressure’, gespeeld door topmusici in een fenomenaal decor. Dit fantastische eerbetoon aan Bowie belooft een geweldige avond te worden. Dit kan je echt niet missen, dus boek snel je tickets!

Bestel nu je tickets en krijg tot 40% korting

Bowie 1.jpg