Top 5 dagjes uit onder de 15 euro

Dagjes uit zijn niet altijd even goedkoop. Maar zelfs met een klein prijsje kun jij een onvergetelijk uitje meemaken. Daarom hebben wij hier 5 leuke uitjes onder de 15 euro per persoon voor je op een rijtje gezet. Want een uniek uitje hoeft niet veel te kosten!

Youseum Amsterdam

Dit is een aanrader voor iedereen die de leukste foto’s wil maken! Het Youseum in Amsterdam heeft verschillende interactieve kamers waar niets te gek is: ga los in de ballenbak, zie jezelf oneindig vaak in de spiegelkamer of slaap op stapels geld in de International Bank of You. Enorm leuk om jouw social media mee op te fleuren!

2.jpg

Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos

Zoek je een goedkoop uitje voor met de kinderen? Ga dan naar Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos. Hier ontdek je een collectie speelgoed van vroeger: denk bijvoorbeeld aan de Fabeltjeskrant, loopauto’s, bordspellen en nog veel meer. Ook kunnen kinderen meedoen aan speurtochten of de leukste spelletjes spelen. Een kaartje is slechts 4,90 per persoon, dus scoor snel je tickets!

08_2400x1600_Spelbos_schaken_01 (1).jpg

Miniworld Rotterdam

In de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux ontdek je alles over Rotterdam en de typisch Nederlandse landschappen. Miniworld Rotterdam zit vol met leuke, mooie en grappige details. Ontdek bijvoorbeeld het leven van de mini bewoners door de vele verhalen en anekdotes. Je kijkt echt je ogen uit! Voor slechts € 11,75 per ticket kun jij dit leuke uitje beleven.

Miniworld Rdam.JPG

Lovers Rondvaart Amsterdam

Ontdek Amsterdam op een bijzondere manier door een rondvaart te doen op de grachten! Want als je de hoofdstad écht wil leren kennen kan een rondje op de grachten niet missen. Lovers Canal Cruises staan bekend om hun jarenlange expertise, waardoor je een leerzame rondvaart kunt verwachten met leuke feitjes over de stad. Een rondvaart kost hier nu slechts € 9,99 per persoon!

Lovers sl3.jpg

Maritiem Museum

Voor een goedkoop museumuitje is het Maritiem Museum een echte aanrader. In dit museum in het centrum van Rotterdam kom je erachter wat de invloed is van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ontdek in prachtige tentoonstellingen alles over ons maritieme heden en verleden. Ook valt er genoeg te doen voor kinderen: in de Offshore Experience ontdekken zij, door leuke opdrachten te doen, hoe energie wordt gewonnen op zee. Een ticket is hier slechts 10 euro, dus maak het mee!

Maritiem_Museum_Rotterdam_Offshore_Experience_Theo_de_Man (13).jpg