Leuke indoor uitjes tijdens de winter

De koude dagen zijn weer aangebroken, brrr. Natuurlijk kun je volop genieten van het seizoen door een dagje buiten te spenderen, maar de winter is ook het moment om te zoeken naar indoor activiteiten. Dus, wil je liever de kou vermijden en zoek je een uitje dat volledig overdekt (en verwarmd) is? Wij hebben een paar uitjes op een rij gezet die volledig binnen zijn. Zo geniet je ook verwarmd van de winterse sferen.

Winterse Miniworld Rotterdam

De winterse dagen zijn ideaal om naar een expositie of museum te gaan. Veel exposities zijn helemaal in de kerstsfeer, waaronder Miniworld Rotterdam. Ontdek miniatuur-Nederland tijdens de feestdagen, met de mooiste lichtjes, treintjes en kerstdorpjes. Ook kunnen de kinderen een kerstspeurtocht doen; ga op zoek naar kerstmannetjes, kerstvrouwtjes en rendiertjes in de miniatuurwereld. Koop hier je tickets en ervaar een leuk uitje voor jong en oud!

_MG_1150_full-size_PRINT_300dpi (2).jpg

World of Dinos: de expositie voor jong en oud

Dit is hét familie-uitje van dit seizoen. Hier kunnen dinoliefhebbers in Amsterdam een expositie met modellen van dino’s op ware grootte bezoeken. Je leert hier alles over verschillende dinosaurussen uit diverse continenten. Ook valt hier zat te doen: doe een speurtocht, bekijk een documentaire of maak een ritje op een dino. Dit is dus een enorm leuk uitje voor jong en oud. Koop snel je tickets voor World of Dinos en beleef een leerzame dag!

world-of-dinos-20210703_113.jpg

Bezoek het knusse theater

Met koud weer is het vooral leuk om samen een knus theater te bezoeken. Met 14 het theaterspektakel ben je helemaal in het thema van het WK. Deze fenomenale voorstelling laat zien hoe Johan Cruijff van een gevoelige Amsterdamse jongen wist uit te groeien tot een voetbalicoon en wereldster. Laat je inspireren door de groei van Cruijff en boek hier je tickets!

19.jpg

Spectaculair kerstcircus in Beverwijk

Naast het bezoeken van kerstmarkten om helemaal in de wintersfeer te komen, zijn er ook genoeg spectaculaire shows te bezoeken. Allemaal in een verwarmde en vooral sfeervolle zaal. Geniet van een spectaculaire show tijdens The Great Christmas Circus in Beverwijk. Hier komen diverse topacts, waaronder jongleurs en draadartiesten. Helemaal in de kerstsfeer! Bestel hier je kaartjes en geniet.

Circus Vegas Cast 008.jpg

Heerlijk dagje wellness

Tijdens de winter is een dagje wellness een aanrader. De korte en koude dagen zijn ideaal om lekker op te warmen in een sauna. Dit is de plek om optimaal te genieten en te ontstressen. Zo voelt het net als een dagje vakantie. Kom nu helemaal tot rust in één van de wellnessresorts in Nederland en België. Bekijk hier het aanbod en boek een dagje wellness met korting.

SpaWell 1.jpg