Leuke steden in de wintersfeer

Schaatsen, kerstmarkten en meer: we kunnen geen genoeg krijgen van de sfeervolle activiteiten tijdens deze feestelijke maand! Dit seizoen zijn veel steden in Nederland helemaal versierd met prachtige lichtjes en kun je leuke winteractiviteiten ondernemen. Bekijk snel deze gezellige sfeervolle steden in Nederland die je tijdens de kerstvakantie kunt bezoeken en geniet!

Sfeervol Den Haag

Naast de gezellige Royal Christmas Fair kun je in Den Haag nog veel meer activiteiten beleven. De stad is namelijk ook schitterend verlicht: The Hague Highlights laat echt prachtige projecties zien in de binnenstad. En dit is geheel gratis! Ook kun je in Madurodam genieten van een mooie kerst- en wintersfeer tijdens hun Winterweken. Rooster marshmallows, doe een wens bij de wensboom en geniet van miniatuur-Nederland in een kerstdecor. Hoe gezellig is dat?

Visual winter Madurodam.jpg

Kerst in Valkenburg

Valkenburg is dé kerststad van Nederland, en dat is niet voor niets! Tot 8 januari kun je hier genieten van de feestelijkheden als straattheater, sfeervolle decoraties, kerstmarkten onder- én bovengronds en van mooie muziek. Ontdek de leuke evenementen in Valkenburg en breng een bezoekje. Zo blijft de kerstsfeer een lange tijd hangen!

gangpad kerstmarkt (2).jpg

Winters Amsterdam

Natuurlijk is er ook genoeg te doen in Amsterdam tijdens de winter. Naast dat de stad al prachtig versierd is, kun je ook genieten van de leukste winterse activiteiten. Schaats op het Museumplein en bezoek hier de gezellige kerstmarkt. Een andere aanrader tijdens de winter is het Amsterdam Light Festival, met een rondvaart om deze kunstwerken te bewonderen. In deze stad zul je je zeker niet vervelen tijdens dit seizoen!

Bloomlight artist impression.jpg

Nostalgische Kerst in Leiden

Ook in Leiden valt er veel te beleven tijdens de kerstvakantie. Hier kun je de hele kerstvakantie genieten van de Nostalgische Kermis met de leukste attracties en heerlijke lekkernijen. Dit weekend zal de kerstman ook de kermis bezoeken. En wat is een wintersfeer zonder schaatsen? Op de ijsbaan in Leiden kun je ook t/m 8 januari gezellig schaatsen. Hoe sfeervol dat?

En tot slot: Rotterdam

In Rotterdam kun je de wintersfeer niet missen. Tot en met 8 januari is Plein 1940 getransformeerd tot IJsvrij: een sfeervol winterplein, waar je kunt schaatsen, losgaan op de ijsbaan tijdens de Silent Disco of een curlingbaan kunt huren. Sluit jouw gezellige dag af door de prachtige skyline te bewonderen tijdens een rondvaart. Dan is je winteruitje in Rotterdam echt compleet!

Rondvaart Rotterdam haven toer (3).jpg