Geniet van deze gezellige winteruitjes

De decembermaand is al aangebroken en de feestdagen zijn op komst. Geniet nog meer van deze feestelijke maand door samen een dagje uit te gaan; helemaal in de sfeer van dit koude en gezellige seizoen. Leuk voor met je vrienden, gezin of partner. Lees snel verder voor deze gezellige uitstapjes.

Magisch uitje met Holiday on Ice

Na 5 jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland! Het is niet voor niets de populairste ijsshow ter wereld: oogverblindende kostuums, sneeuwstorm en vuurwerk maakt dit een spectaculair fenomeen. Natuurlijk allemaal in combinatie met pure schaatskunst. Dit uitje is ideaal voor jong en oud; iedereen zal hiervan genieten. Koop dus snel je kaartjes voor Holiday on Ice op één van de locaties en ervaar een geweldige winterse show.

SUPERNOVA_Show_Online.jpg

Light Festival Amsterdam vanaf het water

Vanaf 1 december is het jaarlijkse Light Festival weer te zien in Amsterdam. Ervaar de 11e editie van dit spektakel met dit jaar als thema Imagine Beyond. Spot de mooiste kunstwerken van licht tijdens een wandeling óf doe een rondvaart. Amsterdam is op haar mooist vanaf het water. Hierdoor zie je de prachtige kunstwerken vanaf een ideale plek. Scoor hier je kaartjes voor een rondvaart met korting en ervaar dit onvergetelijke festival.

SpinMeAYarn_StudioVertigo_ArtistImpression © Amsterdam Light Festival (1).jpg

Schaatsen in Amsterdam

Een typisch en gezellig winteruitje is een dagje schaatsen. Op het meest iconische plein van Amsterdam is de schaatsbaan weer geopend! Deze baan is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur (en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23:00 uur). Ben je al uitgeschaatst en zoek je nog ander vermaak in de stad? In de Noorderkerk kun je de Vincent meets Rembrandt expositie bewonderen. Hier komen kunstwerken van deze twee iconen samen op de eeuwenoude muren van de kerk. Zo heb je een ultiem dagje uit!

vincentmeetsrembrandt2.jpg

Sfeervolle Winter Efteling

Ook veel pretparken en musea zijn uiteraard helemaal aangekleed in feestelijke en winterse sferen. De Winter Efteling is bijvoorbeeld ook al begonnen! Hier geniet jong en oud van winters entertainment. Beleef spectaculaire parkshows, ga schaatsen op de schaatsbaan en geniet van winterse lekkernijen. Zo beleef je buiten de warmste momenten. Bestel hier alvast je tickets en geniet.

Roodkapje tijdens de Winter Efteling_300dpi_100x66mm_D_NR-7943.jpg

Great Christmas Circus: een spektakel voor jong en oud

Kun je niet wachten op de kerst? Verheug je dan alvast op een uitje volledig in de kerstsfeer. Een leuke tip is het Great Christmas Circus in Beverwijk. Het gehele circus is versierd met prachtig kerstdecors waardoor je al helemaal in de sfeer komt. Beleef een fantastische show met topacts van circusartiesten uit de hele wereld. Dit feestelijke event is te zien vanaf 17 december, dus bestel hier alvast je kaartjes!

Copy of Great Christmas Circus - sfeer.jpg