Leuke voorjaarsvakantie uitjes in Midden Nederland

Het is zover: volgende week begint ook de voorjaarsvakantie voor Midden Nederland! Speciaal daarvoor gidsen wij je weer naar de leukste uitjes in de regio. Er is echt van alles te doen in de buurt, dus lees snel verder voor een gezellig en geslaagde voorjaarsvakantie.

DierenPark Amersfoort

Is het mooi weer en wil je er echt in de buitenlucht op uit? Plan dan een dagje uit naar een dierentuin, zoals DierenPark Amersfoort. In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen, in de vroege voorjaarszon, genieten van de natuur in het bos. Hier kunnen zij klimmen en klauteren onder, boven en tussen de dieren door. Uiteraard kun je hier ook een bezoekje brengen aan de meest bijzondere dieren: giraffen, zebra’s, olifanten en nog veel meer. Bestel dus snel je kaartjes en plan je bezoek!

Dierenpark-Amersfoort-olifanten-Review-en-ervaringen-op-de-blog-Middel.jpg

Miniworld Rotterdam

In deze prijswinnende attractie kun jij de wereld in het klein - vol mooie en grappige details - bekijken! Je kijkt je ogen uit over miniatuur weilanden, havens, huizen, treinsporen en nog veel meer. Let ook goed op de (grappige) details; in de kleinste dingen zitten de leukste verhalen. Deze miniwereld kun je echt niet missen, dus profiteer hier van afgeprijsde kaartjes.

_MG_1150_full-size_PRINT_300dpi (3).jpg

Maritiem Museum

Ga je mee op reis door het maritieme heden en verleden? In het Maritiem Museum in Rotterdam ontdek je de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Doe mee aan één van de vele activiteiten, bekijk bijzondere stukken uit de vooraanstaande collectie en leer meer over de wereldhaven door naar verhalen te luisteren. Scoor hier voordelig je tickets!

Maritiem_Museum_Bestemming_Havenstad_foto_Marco_de_Swart_1 (2).JPG

Op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard

Tijdens een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard (in Groot-Ammers) ontdekken de allerkleinsten alles over het leven op de boerderij. Samen met Fien & Teun, twee vrolijke boerenkinderen, beleven ze hier de leukste avonturen. Laat ze knuffelen met de liefste boerderijdieren, een ponyrit meemaken of op de trekkers rijden. Zo leren zij, met behulp van leuke opdrachten, echt alles over het boerderijleven. Dus, waar wacht je nog op? Bestel hier je kaartjes met korting!

Eropuit_Shop_Molenwaard_1920x1080.jpg

Het Spoorwegmuseum

Ga naar het leukste station van Nederland! Hier kunnen kinderen zoveel meemaken én leren over treinen. In De Vuurproef kunnen zij bijvoorbeeld een ‘echte trein’ besturen, en in de Stalen Monsters maken zij een reis door het donker. Hebben de allerkleinsten zin om te genieten in de buitenlucht? Geen probleem: hier vind je ook een buitenspeeltuin waar kinderen t/m 3 jaar lekker hun energie kwijt kunnen. Zo zullen zij zich niet vervelen!

Spoorwegmuseum 2023 2 720x450 (1).jpg