Leuke voorjaarsvakantie uitjes voor de allerkleinsten

Plan alvast de leukste uitjes voor de voorjaarsvakantie! Het is straks immers weer dé tijd om gezellig eropuit te gaan met je kind(eren). Ben je benieuwd wat je kunt doen met de allerkleinsten? Geen zorgen! Wij hebben hier leuke tips om een geslaagde voorjaarsvakantie te beleven met peuters en kleuters.

Mini-Nederland Madurodam

Dit uitje blijft leuk voor alle leeftijden! In dit park kunnen zij niet alleen mini-Nederland bewonderen, maar ook interactief bezig zijn met de leukste activiteiten. Naast diverse speeltuinen kunnen zij ook genieten van leuke attracties. Ga met ze in de indoor attractie Nieuw Amsterdam, waar ze het Nederland van de 17e eeuw ontdekken. Of laat de voetballiefhebbers een balletje trappen in Zo Groot is Oranje. Genoeg te doen!

Mini-Nederland Madurodam

Dolfijnen in het Dolfinarium

Het Dolfinarium is weer open tijdens de voorjaarsvakantie! In dit bijzondere dierenpark ontmoet je prachtige zeezoogdieren; niet alleen schattige dolfijnen, maar ook zeehonden, walrussen en haaien. Hier kunnen de allerkleinsten verder nog genieten van prachtige voorstellingen en leuke speurtochten. Zijn ze uitgekeken? Dan kunnen zij ook nog los gaan in verschillende speeltuinen.

Dolfijnen in het Dolfinarium

Stap in de trein op het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is echt een speelparadijs voor de allerjongsten. Hier kunnen zij Thomas de Trein ontmoeten of genieten van de speeltuin. Ook kunnen zij zich verwonderen in De Grote Ontdekking; een attractie waar zij verschillende treinen uit de 19e eeuw kunnen zien. Genoeg te beleven voor de jongste kinderen, dus!

Stap in de trein op het Spoorwegmuseum

Dierenpark Amersfoort: het dierenpark voor kinderen

Zijn je kinderen dierengek? Dan is voor de allerkleinsten Dierenpark Amersfoort een echte aanrader. In dit dierenpark kunnen zij een bezoekje brengen aan de meest bijzondere dieren, waaronder ringstaartmaki’s, een luiaard en stokstaartjes. Ook is er een Dinobos, waar jullie dino’s op ware grootte kunnen aanschouwen.

Dierenpark Amersfoort: het dierenpark voor kinderen

Sprookjesachtig dagje uit in de Efteling

Hallo klassiek dagje uit! De Efteling is én blijft leuk voor alle leeftijden. Neem de allerkleinsten mee naar dit sprookjesachtige park en laat ze genieten van de mooiste attracties. Loop een rondje in het Sprookjesbos, stap in een traptreintje of ervaar het ouderwetse ‘kermisgevoel’ in de draaimolen. Hier zal ieder kind een onvergetelijk dagje uit hebben!

Sprookjesachtig dagje uit in de Efteling