Leuke zomervakantie-uitjes voor de allerkleinsten

De zomervakantie is nog lang niet voorbij! Het is nu nog steeds hét perfecte moment om samen de mooiste herinneringen te maken en watquality timedoor te brengen met de kinderen. Geniet samen optimaal van de laatste zomerdagen en plan een dagje uit!

Attractiepark Dippiedoe

Veel pretparken zijn vaak intimiderend voor kleine kinderen, maar bij Dippiedoe is dat niet het geval. Hier is alles speciaal voor hen! De attracties zijn extra leuk voor kinderen t/m 12 jaar, en de ouders kunnen lekker overzichtelijk toekijken. Ga bijvoorbeeld in de spannende achtbaan Tyfoon of speel samen met je kinderen in de Dreumesbaai. Geniet hier voordelig van afgeprijsde tickets.

hoofdbeeld_dippiedoe.JPG

Efteling

Dit is hét bekendste pretpark van Nederland. En ook is dit leuk voor de allerjongsten onder ons! Herken met hun verschillende sprookjes en geniet van de leukste attracties. In de Efteling heb je ook genoeg attracties voor de jongsten onder ons. Ga bijvoorbeeld naar het Sprookjesbos of geniet van een ritje in de Droomvlucht. In deze blog staan een paar attracties voor peuters in de Efteling op een rijtje!

efteling-volk-van-laaf-monorail.jpg

Naar een museum voor de kleinsten

Een museum-uitje klinkt saai voor kleine kinderen… maar bij vele musea is dat gegarandeerd niet zo! Denk bijvoorbeeld aan het Spoorwegmuseum; hier kunnen de jongsten ook genieten van verschillende attracties terwijl ze meer leren over treinen. Of ga een nostalgisch dagje uit bij Speelgoedmuseum Spelebos. Hier staan nog meer leuke musea voor kinderen!

Spoorwegmuseum 2023 1 720x450 (3).jpg

Op avontuur met Fien & Teun

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je van alles ontdekken over het leven op een boerderij. Hier beleven de kids genoeg activiteiten; maak een ponyritje, rijd op de trekkers of knuffel schattige boerderijdieren. Bovendien leren ze veel leuke feitjes door verschillende opdrachten. Kom het met de jongsten meemaken en bestel je tickets met korting.

Eropuit_Shop_Molenwaard_1920x1080.jpg

DierenPark Amersfoort

Hoe bijzonder is het als je kinderen hun lievelingsdieren in het echt kunnen bewonderen? Hier heb je hyena’s, ringstaartmaki’s, halsbandleguanen, olifanten, giraffen en noem het maar op! De kinderen kunnen hier ook klimmen en klauteren in verschillende speeltuinen. Zo heb je een uitje vol avontuur. Hier zijn tickets met €5,- korting!

20230710_Zomershoot_DierenparkAmersfoort_JessieKamp_046.jpg