De leukste uitjes voor een zomervakantie in regio Noord

Vanaf 22 juli is het feest in regio Noord: de zomervakantie start dan ook hier! Woon je in deze regio en zoek je een leuk zomervakantie-uitje in de buurt? Of wil je eropuit trekken naar het noorden van ons land? Hier hebben wij een paar uitjes voor jong en oud op een rijtje gezet in regio Noord!

This is Holland

In hartje Amsterdam kun je echt iets bijzonders ervaren, namelijk een spectaculaire 5D Flight Experience! Hier lijkt het net alsof je echt over ons kikkerlandje vliegt en zie je vanuit de lucht de Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee en nog veel meer. Deze waanzinnige attractie is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Geniet voordelig van tickets met €4,- korting.

This is holland zonder logo (1).png

Madame Tussauds

Ook Madame Tussauds is een uitje dat je echt niet kunt missen als je in Amsterdam bent. Heb je altijd al jouw favo celebrity willen ontmoeten? In Madame Tussauds kun je net even doen alsof je écht met je idool op de foto gaat. Bewonder deze wassen beelden zelf en kom het ervaren! Stap in de wereld van glitter en glamour en boek je kaartjes hier met €4,- korting.

Madame Tussauds (1).jpg

Drouwenerzand

Een pretparkuitje met de kids is extra leuk in Drouwenerzand! In Drenthe kun je met de allerkleinsten een leuk dagje pretpark beleven, inclusief onbeperkt eten en drinken. Probeer verschillende attracties uit of ga los in de speeltuinen. Kortom, hier beleven jullie samen echt een compleet zomeruitje. Bestel hier je kaartjes en geniet van een zomerse pretparkdag.

1Drouwenerzand.jpeg

Aviodrome

Wil je weten hoe het is om piloot te zijn? Dan is Aviodrome in Lelystad een perfect uitje. In dit luchtvaartmuseum kom je alles te weten over vliegen, vliegtuigen en de ruimtevaart. Hier stap je ook echt in een vliegtuig. Of beleef een levensecht vliegavontuur in het 4D-filmtheater. Bestel hier je kaartjes en maak dit avontuur mee!

0012267_luchtvaartmuseum-aviodrome.jpeg

Attractiepark Slagharen

In Slagharen kunnen de kleinsten naar het Wilde Westen! Hier kun je genieten van spannende shows, straatentertainment en attracties. Ga bijvoorbeeld in de Gold Rush voor een adrenalinekick of ga de uitdaging aan met de Red Bandits Adventure. Genoeg te beleven, dus! Scoor je tickets hier met €16,- korting.

0028999_attractiepark-slagharen.jpeg