Live concerten die je moet meemaken!

Een live concert bijwonen zorgt echt voor onmisbare herinneringen. Het is algemeen bekend dat het bijwonen van een concert ons gelukkig maakt én verbinding tussen een groep mensen bevordert. Genoeg redenen om te gaan, dus! Ben je benieuwd welke live concerten je echt niet mag missen? We hebben er hier een paar voor je op een rij gezet.

Herinneringen Top 50 (12 maart)

Tijdens dit unieke concert bepaal jij wat er gezongen wordt door te stemmen op jouw favoriete Nederlandse muziekherinnering. Alles draait hier om herinneringen; het concert wordt dan ook georganiseerd voor en door Alzheimer Nederland. Hier gaat ook de van het concert naartoe. Steun nu het goede doel terwijl jij geniet van optredens van BN'ers als Anouk, Douwe Bob en Paul de Leeuw. Boek hier je tickets en geniet samen van een bijzondere avond.

Hoofdbeeld_TOP 50_KEYVISUAL_720X450PX kopiëren (1).png

Central Park Festival (17 & 18 juni)

Aankomende juni zijn bekende artiesten als Maan, Antoon, De Jeugd van Tegenwoordig en Flemming te zien op het Central Park Festival! Dit is het grootste én groenste popfestival van Midden Nederland. Naast de indrukwekkende live muziek zijn er ook zwanenbootjes op het kalme water en tientallen mobiele keukens voor heerlijke hapjes en drankjes. Scoor je tickets en geniet van een geslaagd muziekfestival!

Hoofdbeeld_Central-Park-Festival-3.png

Matthäus Passion - J.S. Bach (5 maart t/m 8 april)

Beleef de favoriete compositie in de passietijd nu live. De Matthäus Passion zal op professionele wijze worden uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra. Deze musici kunnen als geen ander de troost, symboliek en emotie overbrengen. Daarnaast ontvang je een gratis geschenkpakket t.w.v. € 75,-, bestaande uit een tekstboek met info over de compositie, de componist en (vertaalde) songteksten, en een cadeaubon. Bestel dus snel je tickets bij onze partner!

Matthaus Passion 18 april.jpg

Requiem - W.A. Mozart (29 april t/m 28 mei)

Ook hier ervaar je een muzikaal spektakel van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Mozarts Requiem en de Krönungsmesse worden door hen op fenomenale wijze uitgevoerd. Deze bijzondere composities zullen gegarandeerd het publiek raken. Ook bij deze tickets ontvang je een gratis geschenkpakket. Boek hier dus snel je tickets en beleef een onvergetelijk avondje uit in Het Concertgebouw Amsterdam.

Mozart Requiem.JPG

Messiah - G.F. Händel (10 april)

De Messiah van Händel is te zien in Het Concertgebouw in Amsterdam. Deze machtige compositie van G.F. Händel zal in een intieme setting, met een fenomenaal orkest en aantal geweldige solisten, te horen zijn. Sopraan Olga Zinovieva zorgt met haar pure stem voor prachtige aria’s, maar ook de geweldige barok stemmen zullen niet ontbreken. Wees er dus snel bij deze en scoor je kaartjes voor deze bijzondere belevenis!

Messiah-Olga-Zinovieva-©-Beleef-Klassiek.jpg