Meivakantie: De leukste uitjes voor kinderen

Over een paar weken is het weer zover: de meivakantie komt eraan! Kinderen zijn nu twee weken vrij, dus er is genoeg tijd om eropuit te gaan. Plan dus alvast de leukste uitjes voor jouw kinderen. Van een pretpark tot een actief dagje uit: er valt van alles te doen in deze zonnige vakantie!

Familiepark Drievliet

In de omgeving van Den Haag is Familiepark Drievliet the place to be! Dit park biedt vermaak voor jong en oud. Dit uitje is dus een aanrader voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners vanaf 13 jaar. De kleinsten kunnen naar het themagebied Lol Atol, terwijl degenen die naar wat meer spanning zoeken een adrenalinekick krijgen bij de X-Car Launch Coaster. Scoor hier je tickets met korting voor 21,-.

Chute_en Tijdmachine_edit 2.jpg

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Beleef hier de wereld van het Wilde Westen met spannende attracties! Dit jaar is het een extra bijzonder jaar voor Slagharen, want het park bestaat 60 jaar. Geniet nu van het leukste entertainment: het voorjaarsevenement Spring staat helemaal in het teken van het voorjaar en prachtige bloemen. Ook kun je in een nieuwe attractie: de Red Bandits Adventure. Dit is een spannende vaartocht waar je de gevaren van de Red Bandits trotseert. Hier kun je kaartjes krijgen voor maar 17,50!

Jumbo_closeup2.jpg

DierenPark Amersfoort

Als je met kinderen eropuit wil, is DierenPark Amersfoort ideaal. Dit is namelijk dé dierentuin voor kinderen! Tijdens de meivakantie kunnen jij en de kleinsten oog-in-oog staan met je lievelingsdieren. Speciaal in de meivakantie is er een bijzonder programma, namelijk Poep & ZOO. Hier leer je alles over de grote boodschap van dieren én mensen. Ook zijn er pasgeboren prairiehondjes die je kunt bezoeken. Wees er bij en bestel hier je tickets met korting.

Twee rode panda-s DierenPark Amersfoort (2).jpg

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Het weer is helaas niet altijd te voorspellen. Daarom nog een tip voor een indoor uitje: LEGOLAND® in Scheveningen. Kinderen, en vooral de Lego-fans, kunnen zich hier uitleven door te bouwen, spelen en leren. Voor de allerkleinsten zijn er Duplo en LEGO® Friends™. Er is zelfs een 4D-bioscoop om leuke LEGO®-films te bekijken! Geniet hier voordelig van kaartjes met korting.

Blanco 720 x 450 (11).jpg

Adventure Valley Zoetermeer

Zoek je nog een uitje voor een adrenalinekick? Het klimpark Adventure Valley Zoetermeer heeft klimroutes tot wel 12 meter hoog met meer dan 20 obstakels! Het park is toegankelijk voor kinderen vanaf een lengte van 125 cm. De klimroutes zijn voor jong en oud: de verschillende routes en niveaus maken het spannend voor iedereen. Scoor hier je kaartjes met korting voor slechts 16,50!

Zoek je nog meer dagjes uit (met korting!) voor de meivakantie? Bekijk dan hier ons gehele aanbod!

Blanco 720 x 450 (8).jpg