Meivakantie: Ga eropuit in onze buurlanden

De meivakantie geeft je tijd om er even op uit te gaan met z’n allen. Heb je zin om naar het buitenland te gaan? In onze buurlanden zijn er genoeg dingen te doen zodat jullie een onvergetelijke meivakantie hebben! Lees snel verder en plan jouw tripje naar België of Duitsland.

Seapark Boudewijn

Ook in België kun je de schattigste dolfijnen bewonderen. Seapark Boudewijn in Brugge ligt slechts 20 minuten van de Nederlandse grens en biedt genoeg vermaak voor iedereen. Geniet van de dolfijnenvoorstelling ‘EchoMaris’ en maak kennis met de dolfijnen en hun onderwaterwereld. Ook kun je in meer dan 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark of in 12 indoor attracties. Genoeg te beleven dus! Ervaar het hier voor slechts 19,50 per persoon.

BoudewijnSeapark-OrcaRide.jpg

Grotten van Han

De Grotten van Han belooft een onvergetelijk uitje te zijn waar jij je laat betoveren door de magie van de grotten en beschermde natuur. Onder de grond ontdek je de prachtige wonderen van de Grot van Han met zijn rivier en druipsteenformaties. Na het bewonderen van de grotten kun je ook op safari! Hier kun je de grootste Europese roofdieren spotten, waaronder de lynx, beer, wol of de bizon. Kom het meemaken en scoor hier je tickets voor slechts 29,50!

Hoofdbeeld_HAN_Cover-2021_A4_horizontal_20201118_FV_RVB (1).png

Koblenz

Het Moezelgebied is een prachtige omgeving om er even op uit te gaan. In dit gebied in Duitsland vind je de leukste wijnstadjes en wonderbaarlijke kastelen. Het stadje Lahnstein ligt nabij prachtige rivierdalen en het middengebergte. Zo kun je heerlijk fietsen en wandelen in een mooi gebied. Ook kun je naar het pittoreske centrum van Koblenz. Hier boek je een hotel in het Moezelgebied mét diner vanaf 86,-!

Seilbahn-Koblenz-deutsches-Eck.jpg

Düsseldorf

Op slechts een klein uurtje vanaf de grens kom je uit in Düsseldorf. In deze stad heb je alles voor een geslaagde stedentrip: het zit vol met cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Bezoek de Kunsthalle, slenter langs de Rijn of ga shoppen. Er is genoeg te zien. Bekijk hier onze blog met wat extra tips en boek meteen jouw hotelovernachting in een Luxe Hilton hotel.

Bestemming Dusseldorf (3) (1).jpg

Antwerpen

Antwerpen ligt dicht bij de Nederlandse grens, wat het direct toegankelijk maakt voor een weekendje weg. In deze bruisende stad kun je musea hoppen, genieten van prachtige architectuur of shoppen in de leukste winkelstraten. Check hier tips voor een stedentrip naar Antwerpen! Hier is een hotelovernachting in het centrum van de stad slechts vanaf 54,- inclusief ontbijt.

Bestemming Antwerpen (1).jpg