Musea in Amsterdam die je moet bezoeken

Amsterdam zit vól met musea die je kunt bezoeken. Naast de bekende kunstmusea - bijvoorbeeld het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum - zijn er genoeg andere museums voor jong en oud. Laat je nu verrassen door unieke weetjes en bijzondere tentoonstellingen in Amsterdam en bezoek snel één van deze musea!

Ontmoet je idool in Madame Tussauds

Was het altijd al een droom om op de foto te gaan met jouw idool? Ontmoet dan je favoriete sterren in Madame Tussauds! Train met topsporters als Sven Kramer, doe een duet met Adele of bezoek een a-list party met Leonardo DiCaprio. Beleef deze wereld van glitter en glamour in Amsterdam en scoor snel je kaartjes met korting!

Madame Tussauds (2).jpg

Spanning in The Amsterdam Dungeon

Heb je zin in wat meer spanning? Ga dan naar The Amsterdam Dungeon! Hier word je meegesleept naar angstaanjagende momenten uit het verleden. Maar geen zorgen, humor speelt hier ook zeker een rol! Kom oog in oog te staan met heksenjagers en zielverkopers, en beleef verschillende shows met bijzondere special effects. Wees bereid om te schreeuwen of een lachbui te krijgen! Deze unieke en interactieve ervaring zul je nooit meer vergeten.

The Amsterdam Dungeon (4).jpg

Toffe foto’s in het Youseum

Voor een unieke social media experience moet je bij het Youseum zijn! Hier word je 1,5 uur vermaakt in een creatieve experience. Maak toffe filmpjes of foto’s om jouw social media mee op te fleuren. Dit is óók leuk voor kinderen: zij kunnen hier los gaan in de ballenbak of schommelen tussen het pluche. Scoor daarom voordelig je tickets en geniet van dit creatieve uitje!

Youseum (1).jpg

Bizarre exposities in Ripley’s Believe it or Not!

Voor degenen die echt van merkwaardige dingen houden, is Ripley’s Believe It or Not een aanrader. In dit museum ontdek je op vijf verdiepingen de meest aparte collecties, van wetenschappelijke tot artistieke rariteiten. Je zult je ogen uitkijken! Dit is een bizarre, maar vooral leuke ervaring. Hier kun je voordelig genieten van deze experience, dus haal snel je kaartjes met korting.

Ripley-s sl4 (1).jpg

Alles over je gezondheid in Body Worlds

In Body Worlds kun je écht een kijkje in het menselijke lichaam nemen, op een bijzondere manier. Alles gaat hier over hoe jouw geluk de gezondheid van je lichaam beïnvloedt. Bekijk meer dan 200 anatomische preparaten van echte lichamen en leer meer over de complexiteit van ons lichaam. Dit is ook een interessant en leerzaam uitje voor kinderen! Bestel daarom snel je kaartjes met korting - inclusief een gratis InBody Scan! - en ontdek alles over jouw lichaam.

20180807_Body_Worlds_090-.jpg