Dit waren de spectaculaire optredens tijdens Musical Awards: the Kick-off

Traditiegetrouw sloot DE OPENING (voorheen de Uitmarkt) de start van het nieuwe culturele seizoen af met een musicalspektakel. In Musical Awards: the Kick-off stelden afgelopen zondagavond nieuwe en huidige producties zich voor. Geniet lekker nu lekker na van alle optredens en boek meteen jouw tickets!

Les Misérables

Deze legendarische musical keerde na veertien jaar eindelijk weer terug naar Nederland en werd meteen overladen met sterren. Nog steeds komt dit verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde als een mokerslag binnen bij verschillende generaties. Ontdek nu zelf hoe Jean Valjean er alles aan doet om zijn vrijheid te behouden, met inspecteur Javert op de hielen. Aangrijpend, tijdloos - dat is Les Misérables.

Pretty Woman

Zin om te lachen, zwijmelen en genieten bij een iconische romcom? Goed nieuws! Na alle internationale successen is de musicalversie van Pretty Woman vanaf eind september eindelijk in Nederland te zien. Alle ingrediënten uit de iconische film uit 1990 zijn ook hier aanwezig. Vanaf eind september te zien in het Beatrix Theater Utrecht, met in de hoofdrollen Shanna Slaap (als Vivian Ward) en Jan Kooijman (als Edward Lewis).

Disney's AIDA

Disney’s AIDA neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je tijdens deze musical meeslepen door een aangrijpend verhaal over macht, liefde en verraad. In het AFAS Circustheater Scheveningen beleef je dit noodlottige liefdesverhaal zoals je het nog nooit eerder hebt beleefd.

De Tocht

Na 25 jaar wachten is het eindelijk zover: It giet oan! Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten in het theater en ervaar de kracht van 'samen'. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken of nostalgisch wil terugblikken op deze legendarische schaatstocht. De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Samen maakt alles sterker.

Mamma Mia!

'Mamma Mia, yes daar gaan we weer!’ Wie geen genoeg kan krijgen van deze musical vol ABBA-hits wordt weer op de wenken bediend. Wederom staat deze klassieker in het komende theaterseizoen op de planken. Maak dit romantische en humorvolle feestje mee, en geniet van een sterrencast met namen als Brigitte Heitzer, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Dennis Willekens, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Samir Hassan en Soraya Gerrits. Er zijn al meer dan 70.000 tickets verkocht, dus mis Mamma Mia! niet!