Musical The Bodyguard keert terug

The Bodyguard keert terug naar Nederland! Slechts 5 maanden is deze musical in 2023 weer te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Zo krijg je tóch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok.

In The Bodyguard volg je het verhaal van Frank Farmer, voormalig agent van de Secret Service. Hij wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beveiligen tegen een psychopaat. Kan Frank Rachel - en haar familie - beschermen tegen de dreiging van een stalker, of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

I Will Always Love You

Je voelt de spanning en de verleiding. The Bodyguard is een musical, popconcert, thriller en love story in 1. Bovendien komen alle grote hits van Whitney Houston voorbij, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’. 30 jaar geleden was de filmversie van The Bodyguard, met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen, al een wereldwijde bioscoophit.

Hoofdrollen The Bodyguard

Wie in deze nieuwe musicalproductie de hoofdrollen van popster Rachel Marron en haar bodyguard Frank Farmer zullen vertolken, is nog niet bekend. Toen The Bodyguard eerder in Nederland te zien was, speelde onder meer Romy Monteiro de rol van Marron. Zij won toen een Musical Award in de categorie Aanstormend Talent.

Kaartjes The Bodyguard

Het is al mogelijk om tickets aan te schaffen voor The Bodyguard. Zo weet je zeker dat je deze musical niet mist!