The Bodyguard: deze acteurs zijn te zien in de musical

De cast van The Bodyguard is verder aangevuld. Stage Entertainment Nederland heeft donderdag 6 namelijk nieuwe castleden bekendgemaakt die straks in deze musical te zien zijn.

De hoofdrollen waren al bekend - Nyassa Alberta (Rachel Marron) en Tarikh Janssen (bodyguard Frank Farmer) - maar nu is ook duidelijk wie er nog meer meespelen. Zo worden de rollen van Nicki Marron, de stalker, Sy Spector, Tony Scibelli, Ray Court en de manager worden respectievelijk vertolkt door Nurlaila Karim, Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers, Steven Roox en Noah Blindenburg.

Nurlaila Karim weer in The Bodyguard

Karim was in 2016 ook al te zien als Nicki Marron in deze musical: "Ik kijk er erg naar uit om samen met Nyassa op het toneel te staan. We deelden in TINA - De Tina Turner Musical dezelfde rol, maar hebben nog nooit samen gespeeld. Vanaf maart gaat dat wel gebeuren. Ik kan niet wachten."

Primeur: manager gespeeld door een vrouw

Met de komst van de actrice Noah Blindenburg houdt Stage Entertainment niet langer vast aan het gegeven dat de manager van Rachel Marron door een man wordt gespeeld. "Het oorspronkelijke script van The Bodyguard is begin jaren '90 geschreven", aldus Blindenberg. "Ik vind het een fijne ontwikkeling dat de rol van de manager ook door een vrouw gespeeld kan worden en dat ik de eerste ben die dat wereldwijd mag gaan doen."

Musical The Bodyguard

Musical, popconcert, thriller en love story in één - dat is, in een notendop, The Bodyguard. Deze musical is vanaf 30 maart slechts 5 maanden te zien in het Beatrix Theater Utrecht, dus zorg dat jij erbij bent!