Nationale Buitenspeeldag: uitjes met de leukste speeltuinen

De zon schijnt en de vogels fluiten. Deze periode is de perfecte tijd voor kinderen om buiten te spelen! Op 14 juni is het Nationale Buitenspeeldag; dé dag waarop kinderen vol enthousiasme de buitenwereld kunnen verkennen. Speciaal in het teken van deze dag hebben wij een paar uitjes op een rijtje gezet waarbij de kids hun energie kwijt kunnen in de leukste speeltuinen.

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort kun je niet alleen een bezoekje brengen aan de meest bijzondere dieren, maar ook losgaan in de speeltuinen. In de Speeltuin aan het Fonteinplein kunnen de kids klimmen als een aap in de hangspeeltuin. In het DinoPark is er ook genoeg te beleven; met de dinovlucht roetsj je van de kabelbaan! Geniet hier voordelig van kaartjes.

0018393_dierenpark-amersfoort.jpeg

Julianatoren

In Julianatoren hebben de kids genoeg keuze aan speeltoestellen en attracties in de buitenlucht. Klim naar nieuwe hoogtes in de klimtoren, beleef de glijbanen of schommel door de lucht. Er is hier eindeloos speelplezier voor de allerkleinsten! Kom het zelf beleven en bestel je tickets met korting.

Kopie van 02. Kinderpretpark Julianatoren - Reuzenrad.JPG

Drouwenerzand

Drouwenerzand is de ultieme speelplek voor de kleinsten! Van spannende attracties en glijbanen tot een water- en zandbouwplaats; hier is genoeg plezier te beleven en het avontuur ligt in elke hoek. Ontdek het avontuur in Drouwenerzand en bestel je kaartjes - inclusief onbeperkt eten en drinken!

1Drouwenerzand.jpeg

Slagharen

In Attractiepark Slagharen kunnen de kids lekker spelen in het Wilde Westen. Ontdek de verschillende speeltuinen, waaronder de Loggers Slide en Randy’s Playground. Hier kunnen de kids van de glijbanen roetsjen, schommelen en op de wip. Hier zijn tickets met korting voor Slagharen!

Slagharen.jpg

Fort Vertier

Voor de allerkleinsten van 6 tot en met 12 jaar is Fort Vertier een uitje waar ze helemaal los kunnen. Dit is een Romeins fort met een interactief 3D-labyrint vol met de leukste toestellen: glijbanen, loopbruggen, klimelementen en een big airbag! Ook kunnen de kinderen spellen in en rondom het fort spelen. De ouders kunnen genieten bij de picknicktafels. Verdwaal met plezier en boek je kaartjes met €5,- korting!

Fort Vertier-110.jpg