Neem je moeder mee uit voor Moederdag

Het is binnenkort weer Moederdag. Hoog tijd om de persoon die jij als jouw moeder bestempelt in het zonnetje te zetten. Neem haar een avond of dagje mee uit. Of ga zelfs een nachtje weg en maak samen de mooiste herinneringen.

Moederdag_Eropuit_Avondje uit@2x.jpg

Beleef samen van een geweldige voorstelling in het theater. Bewonder de magie van Disney’s Aladdin, swing mee met de hits van Tina Turner of geniet met volle teugen van Groots met een zachte G.

Shop nu voor een avondje uit.

Samen een dag op pad

Neem je moeder mee op een onvergetelijk dagje uit. Jullie kunnen uit je dak gaan op de Libelle Zomerweek, een mooie rondvaart maken door de Amsterdamse grachten of geef een Treatments giftbox cadeau - hierin zitten kortingsvouchers voor een dagje wellness.

Shop nu voor een onvergetelijke dag uit.

Een minivakantie met mama

Wil je jouw moeder écht in de watten leggen? Er is niets lekkerders dan er even tussenuit te gaan. Boek een minivakantie in eigen land en laat mama zacht dromen in een hotel van Bastion of Fletcher, inclusief ontbijt. De minivakantie extra leuk maken? Doe er dan een high bubbles of high wine bij en proost op jullie bijzondere band.

Shop nu voor een hotelovernachting.