Deze uitjes zijn leuk om met de hele familie te doen

Afgelopen week vierden we op 24 juli Neven en Nichtendag. Hoewel deze 'feestdag' minder ingeburgerd is dan bijvoorbeeld Moederdag, kan het een mooi moment zijn om even stil te staan bij deze familieleden. Wil jij daarom iets gezellig ondernemen met je neef, nicht of gewoon de hele familie? Dan hebben wij tips voor een leuk familie-uitje!

Ga met de hele familie naar de dierentuin

De dierentuin is een klassieker als het gaat om dagjes uit. De oudere mensen uit het gezelschap kunnen nostalgisch terugdenken aan hun eerdere bezoeken, terwijl de kinderen zich vergapen aan hun lievelingsdieren. Loop gezellig rond, bekijk de dieren en maak zeker een tussenstop bij één van de speeltuinen. Daarnaast heeft een dierentuin vaak lekkere opties om iets te eten en/of drinken, dus vergeet ook zeker niet om dat te doen!

Onze dierentuinen met korting vind je hier!

2023_beeld_. Educatie.jpg

Stap het leven van Rembrandt en Van Gogh binnen

Soms lijken familieleden in de verste verte niet op elkaar, maar hebben ze door hun familielijn toch een gezamenlijke band. Dit is - op een andere manier - ook een beetje het geval als het gaat om Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh. De bekende schilders verschillen op het eerste gezicht gigantisch, maar als je goed kijkt komen er toch overeenkomsten boven water. In de spectaculaire 360-graden tentoonstelling Vincent Meets Rembrandt komen jullie alles te weten over de band tussen deze Hollandse meesters.

FOTO MAIN UITING copy.jpg

Geniet van een avondje uit in het theater

Het theater is een plek om even weg te dromen en een andere wereld binnen te stappen. Voor zowel jong als oud blijft dat een leuke ervaring. Gelukkig draaien er momenteel genoeg voorstellingen die geschikt zijn voor een familie-uitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van Disney's AIDA of Les Misérables. Verder zijn Mamma Mia! en The Bodyguard ook echte aanraders.

kilyan-sockalingum-nW1n9eNHOsc-unsplash.jpg

Een weekendje weg met de hele familie

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een weekendje, midweekje of nog langere tijd weg te gaan met de hele familie. Zo creëren jullie over langere tijd de mooiste herinneringen en hebben jullie meteen een minivakantie in the pocket. Vooral vakantiehuisjes zijn geschikt voor zo'n familie-uitje, dus bekijk snel ons aanbod aan vakantiehuisjes!

MWL_09_306751_4_3_306835-3.jpg