Nieuwe attractie ‘De Hollandse Meesters’ geopend in Madurodam

Er is een nieuwe attractie geopend in Madurodam! De deuren van De Hollandse Meesters staan sinds 1 juli open voor bezoekers van het park in Den Haag. Lees snel verder voor meer over deze bijzondere overdekte attractie.

In de Hollandse Meesters staan de werken van legendes Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn centraal. Hier komt hun kunst helemaal tot leven!

Deze nieuwe attractie is voor jong én oud. De allerkleinsten kunnen klimmen, springen en klauteren door de schilderijen of kruipen door het verbogen klimpad. De verschillende tentoonstellingen zijn enorm interactief en laten je net voelen alsof je deel bent van het kunstwerk. Echt een attractie waar alle leeftijden van versteld zullen staan.

Check hieronder een kort filmpje van de tentoonstelling en proef alvast de sfeer!

De Hollandse Meesters in Madurodam

Tickets Madurodam

Ontdek de kleurrijke wereld van De Hollandse Meester en plan deze zomer jouw uitje naar Madurodam. Uiteraard kun je ook genieten van alle andere attracties en tentoonstellingen. Dit uitje is onvergetelijk voor jong en oud! Scoor hier je entree met €2,- korting en geniet van een uitje in mini-Nederland.

Bloemen - gezin bij voorkant Madurodam (1).jpg