Ontdek alles over de boerderij met Fien & Teun bij Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleven kleine kinderen de dag van hun leven. Samen met Fien en Teun ontdekken zij van alles over het leven op een boerderij. Spelen en leren gaan hier hand in hand, dus kom snel langs in Groot-Ammers!

Hoe maken bijen honing? Hoe legt een kip een ei? En wat is precies het verschil tussen groente en fruit? Op deze - en nog véél meer - vragen krijg jij antwoord tijdens een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard. Hier valt echt van alles te beleven. Rijd op een pony, stap op een trekker, ga knuffelen met de liefste dieren en breng zeker een bezoek aan Stip de Pony.

Trekker 720x450.png

Fien & Teun

Op Avonturenboerderij Molenwaard kun je ook niet om Fien & Teun heen. Deze twee vrolijke boerenkinderen maken de leukste avonturen mee en leren ondertussen van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Dit doen ze samen met vriendjes als Sebastiaan het varkentje, Rosa de koe, Stip de Pony, de schaapjes Mike & Molly en hondje Pim. Ontmoet Fien en Teun in het echt en ga met ze op de foto!

FIen & Teun Show 720x450.png

Behaal je boerderijdiploma

Alle kinderen krijgen bij de ingang een boekje vol opdrachten. Hierin staan verschillende puzzels en vragen die zij gedurende het bezoek kunnen vinden op het park. Ga langs bij de boerenkartheatershows, kijk goed op de borden in het park en vul de opdrachten in. Is dit gelukt? Dan behaal je een heus boerderijdiploma! Zo word je, net als Fien en Teun, een echt boertje of boerinnetje.

Boerenkartheatershows

Op Avonturenboerderij Molenwaard kun je niet alleen shows van Fien en Teun bezoeken; ga ook zeker langs bij de boerenkartheatershows. Bij deze educatieve voorstellingen steek je enorm veel kennis op. De imker vertelt over bijen en honing, de kaasboer leert je kaas maken, bij de Molenshow ontdek je alles over de molen en dan zijn er óók nog shows over paarden en fruit. Na afloop mag je bovendien al je vragen stellen aan de boer.

Bezige bijtjes 720x450.png

Enthousiast geworden? Profiteer dan nu van extra voordeel en ga snel een dagje langs op Avonturenboerderij Molenwaard!