Ontdek hoe mooi de wereld is op het Nederlands IJsbeelden Festival

Na een donkere periode is het eindelijk weer tijd om samen te genieten van het leven. Daarom heeft het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar als thema ‘What A Wonderful World’. Reis snel af naar de IJsselhallen in Zwolle, vergaap je aan prachtige sculpturen en ontdek hoe mooi de wereld is.

In Zwolle zijn ‘s werelds beste ijskunstenaars bijeengekomen om in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag te gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee hebben ze, met het thema in het achterhoofd, ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog gemaakt. Special effects met licht, geluid en decoratie zorgen voor een nog magischer geheel.

Wereldwonderen op het IJsbeelden Festival

Je loopt in Zwolle van het ene wereldwonder naar de andere. Van architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona tot het beroemde Jezusbeeld uit Rio de Janeiro. Maar verder kun je je ook vergapen aan natuurschoon zoals het Great Barrier Reef, Vincent van Gogh tussen de zonnebloemen en olifanten op ware grootte.

Daarnaast kan de innerlijke mens goed opwarmen in de Jägermeister-ijsbar of op één van de verwarmde terrassen. Hier geniet je bijvoorbeeld van warme chocolademelk met Apfelstrudel of een alcoholische versnapering.

IMG-20221220-WA0076.jpgIMG-20221220-WA0005.jpgIMG-20221220-WA0003.jpg

Tickets Nederlands IJsbeelden Festival

Je kunt het Nederlands IJsbeelden Festival nog t/m 5 maart bezoeken. Scoor nu je ticket(s) met maar liefst 25% korting! Voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar betaal je slechts € 11,50. Iedereen vanaf 11 jaar oud komt naar binnen met een kaartje voor € 14,95.