Ontdek Rotterdam met de leukste uitjes

Heb je zin in een dagje uit in Rotterdam? Dan zit je hier goed, want in deze bruisende stad valt er zat te doen! Van een rondvaart tot een bezoekje aan de dieren: lees snel verder voor de leukste activiteiten in deze fantastische wereldstad.

Een onvergetelijke ervaring bij ‘Remastered - 3D Experience’

Voor cultuur snuiven moet je zeker in Rotterdam zijn! Ga bijvoorbeeld naar het ‘Remastered - 3D Experience’. Dit is een bizarre ervaring waar je ontdekt hoe interactief kunst kan zijn. Creëer bijvoorbeeld je eigen 3D-kunstwerk en loop rond in de wolkenkamer en bewonder zwermen van vogels. Net alsof je zelf in de wolken zit! Laat je ook verrassen door de digitale kleuren van o.a. Van Gogh en Mondriaan. Zo heb je echt een onvergetelijk dagje uit! Koop hier je kaartjes voor €16,50 met gratis koffie/thee.

397288-Wolken_MILLENIALS_0027-e263f2-original-1626517762.jpg

Leer de stad kennen in Miniworld Rotterdam

In deze prijswinnende attractie ontdek je Rotterdam op een bijzondere manier. Hier bewonder je een prachtige miniatuurwereld met de leukste en grappigste details. Zo leer je Rotterdam van vroeger én nu nog meer kennen! Alles in deze wereld is in beweging: een dag duurt 24 minuten en in de nacht blinken duizenden lichtjes in het donker! Aanschouw hier ook de wereldberoemde havens en typische Nederlandse landschappen in het klein. Scoor snel je kaartjes van €13,95 voor slechts €9,95.

Tickets Miniworld Rotterdam

_MG_1150_full-size_PRINT_300dpi (1).jpg

Bewonder Rotterdam vanaf de Maas

Als je naar Rotterdam gaat móet je de havens hebben gezien! Tijdens de River Cruise Rondvaart heb je uitzicht over de meest indrukwekkende havens van de stad. Ook vaar je langs de bekendste spots, waaronder de Euromast, Willemsbrug, Kop van Zuid en SS Rotterdam. Met deze rondvaart heb je dus in een uur de bekendste bezienswaardigheden en havens van de stad gezien!

Copy of Onderzeebootloods (1920x1281).jpg

Stap aan boord van ss Rotterdam

Het cruiseschip ss Rotterdam is één van de hotspots van de stad. Hier leer je over de rijke geschiedenis van de stoomvaart tijdens een rondleiding en kom je andere interessante weetjes te weten. Ook heb je een prachtig uitzicht op de stad. Ben je benieuwd hoe het is om te overnachten op een cruiseschip? Boek dan een hotelovernachting bij WestCord Hotel ss Rotterdam! Met het prachtige decor, restaurants, bars én escape rooms is er meer dan genoeg vermaak voor iedereen. Maak er een weekendje uit van en boek hier een overnachting voor €84,50.

ssRotterdam_Schip_Avond_MarkdeRooij(13).jpg

Ontmoet bijzondere dieren in Diergaarde Blijdorp

In Blijdorp bewonder je de meest bijzondere dieren, waaronder de kleine panda, neushoorn en ijsberen. Ook kun je hier het schattige Aziatische babyolifantje genaamd Maxi ontmoeten! Hij is het 16e geboren olifantje van Blijdorp en is druk bezig met het ontdekken van zijn woonomgeving. Naast het bewonderen van hun lievelingsdieren kunnen kinderen zich ook vermaken in de Oewanja Kinderjungle. Geniet dus van een bijzonder dagje uit voor jong en oud! Koop snel je kaartjes van €24,50 voor maar €21,50.

Kaartjes Diergaarde Blijdorp

Olifant 1.jpg