Ontmoet deze bekende vrouwen in Madame Tussauds

Vandaag 8 maart, is het International Women's Day! In het teken van deze belangrijke dag hebben wij een paar iconische vrouwen - die jij kunt bezoeken in Madame Tussauds - op een rijtje gezet. Allemaal hebben zij zo hun eigen inspirerende verhaal, dus lees snel verder!

Beyoncé

Op 7-jarige leeftijd begon Beyoncé al als soliste in het koor van haar kerk. In de jaren ‘90 maakte ze deel uit van de bekende R&B-meidengroep Destiny’s Child, totdat zij in 2005 haar solocarrière begon. Met maar liefst 32 (!) Grammys heeft ze het record voor de meeste Grammys gebroken. Zo is zij uitgegroeid tot één van de meest iconische muzikanten aller tijden.

Anna Wintour

De Brits-Amerikaanse redactrice en (mode)journaliste Anna Wintour is één van de meest invloedrijke personen in de fashion wereld. Als hoofdredactrice van de modetijdschrift _Vogue_wist zij ‘Editor of the Year’ te worden in 2017 dankzij haar scherpe gevoel voor mode en sterke vorm van leiding geven.

Davina Michelle

Met haar ongeëvenaarde en dynamische stem wist Davina Michelle uit te groeien tot één van de meest succesvolle Nederlandse zangeressen ooit. Ze begon met een auditie in Idols en startte haar eigen Youtube-kanaal met covers. Haar unieke stem liet haar viraal gaan en uitgroeien tot de ster die ze nu is!

Lady Gaga

De Amerikaanse singer-songwriter Lady Gaga is een icoon binnen de popmuziek en staat bekend om haar hits als ‘Poker Face’ en ‘Bad Romance,’en haar extravagante kostuums. Naast een fenomenale zangeres is ze ook actrice. Gaga werd bekend met haar rol als Ally Maine in de filmA Star is Born.

Jennifer Aniston

Bijna iedereen kent Jennifer Aniston als Rachel Green van de TV-serie Friends. De bekende Amerikaanse actrice won zowel een Golden Globe Award als een Emmy voor haar rol als Rachel. Zo kreeg zij haar plek op de A-list in Hollywood.

Ontmoet deze iconische vrouwen in Madame Tussauds

Het liefst zou je natuurlijk deze bekende vrouwen in het echt willen ontmoeten, maar in Madame Tussauds lijkt het net alsof je een meet en greet met ze hebt! Scoor dus snel je kaartjes en ga met ze op de foto ;)

Madame Tussauds (3) (1).jpg