Onvergetelijke dagjes uit voor een adrenalineshot

Wil jij een bijzonder en avontuurlijk uitje afvinken van je bucketlist? Voor de adrenalinezoekers hebben wij genoeg tips voor een dagje uit dat jouw verlangen naar spanning zal vervullen. Zelfs voor mensen die niet zo van spanning houden, zal zo’n uitje een dag vol lachbuien en de leukste voor onvergetelijke momenten zorgen. Lees verder als je echt toe bent aan een dag vol adrenalinekicks, spanning en actie!

Ervaar een ‘vrije val’ in Indoor Skydive Roosendaal

Ben je benieuwd hoe het zou zijn als je een vrije val zou maken? Skydiven komt meer dan aardig in de buurt: in een windtunnel met snelheden van 0 tot 250 km/u voelt het alsof je uit een vliegtuig springt! Met persoonlijke begeleiding van een professionele instructeur kun jij je skydive-avontuur op een spannende, maar ook veilige manier beleven. Hierdoor kunnen zelfs kinderen vanaf 4 jaar meedoen. Boek daarom snel 4 sessies met korting van €104,50 voor €74,50!

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 6.jpg

Bijzonder dagje Icekarten

Icekarten is een grotere uitdaging dan gewoon karten. Hier leg je op een spekgladde ijsvloer een parcours af van 300 meter lang. Daag elkaar uit om zo veel mogelijk rondjes af te werken en leer op de snelste manier de gladde bochten te trotseren. Beheers jij de beste tactieken om door de bochten te driften en zo de meeste rondes af te leggen? Kom erachter na een dagje ijskarten. Gegarandeerd een dag vol adrenaline en uitdaging! Bestel hier 2 driftsessies ijskarten van €39,95, voor €27,-!

ICEKART-78.jpg

Een onvergetelijk uitje quad én offroad rijden

Quad en offroad rijden zijn allebei uitjes waar je meer dan genoeg uitdaging en adrenaline vindt. Tijdens quad rijden moet je over een parcours vol hobbels, obstakels en modder rijden. De grootste uitdaging is hier om de quad zoveel mogelijk in evenwicht te houden. Na een uitleg van een professional over de quad kun je de uitdaging aan, ook zonder rijbewijs. Hoe spectaculair is dat?!

Voor degene met een rijbewijs kun je dit parcours ook anders afgaan. Met offroad rijden heb je namelijk geen cursus nodig en kun je na een instructie van een deskundige gelijk plaatsnemen in een terreinwagen. Ook hier heb je een parcours vol uitdagingen met steile hellingen, hobbels en modderkuilen. Zo leer je op een spannende manier een 4x4 voertuig te besturen!

Deze uitdagingen zijn perfect voor adrenalinejunkies! Dus waar wacht je nog op? Boek snel 2 uur quad en offroad rijden met korting van €74,95 voor €59,95.

off-road 8.jpg

Uitdagend dagje driften

Wil jij je rijskills aanscherpen? Dat kan tijdens een driftcursus, waar je ook nog eens een adrenalinekick van krijgt! Na een korte theorieles over de basis van driften kun je in een BMW stappen en een uitdagende rijbaan afgaan. Gooi het stuur om, geef goed gas en overwin diverse obstakels: dit allemaal terwijl jij de auto onder controle houdt. Stap dus snel in een BMW en leer om te gaan met bizarre omstandigheden. Op die manier heb je een adrenalinekick én ontwikkel je nieuwe skills. Boek hier een driftcursus van €89,95 voor slechts €59,95!

drift7.jpg

Actie in Klimpark Zips & Ropes

In dit klimpark ben je vrij om te klimmen en je eigen grenzen te verleggen. Op deze parcoursen zul je je zeker niet vervelen: leg een route af vol met evenwichtsbalken, touwen of tokkelbanen. Of klim zo hoog mogelijk op de klimmuur. Zo kun je zelf het extreme opzoeken. Wil je nóg meer adrenaline? Dan kun je met een snelle zipline over het water vliegen. Kortom: een dagje uit waar jij jezelf kunt uitdagen op je eigen manier. Kaartjes zijn nu van €17,50 voor maar €14,95!

Klimpark 7.jpg