Onze geweldige Dino-dag tijdens de Dinoweken in Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren staat al heel lang bekend als één van de leukste pretparken voor de kleinsten. En deze maand kunnen zij terug naar de prehistorie, want Cas de Ranger is op zoek naar avonturiers die met hem de Dinomachine kunnen herstellen! Wij zijn afgelopen weekend met hen op avontuur gegaan en nemen je mee in deze blog.

Bij aankomst was het meteen duidelijk: dit park is écht overgenomen door dino’s! Verschillende replica’s van dino’s zijn al bij de ingang te zien. De kleinsten kunnen zich alvast verheugen en een flyer meenemen voor de speurtocht met Cas de Ranger. Kunnen zij alle missende onderdelen van de Dinomachine terugvinden in het park? Na een spetterende show in de ochtend op het Pleinpodium met Jul en Julia kon het avontuur écht beginnen.

IMG_5586.jpg

Oog-in-oog met dino’s in het Dinopark

Terwijl de kleinsten op zoek kunnen naar de onderdelen van de Dinomachine, kunnen zij ook zelf de dino’s ontmoeten. In het Dinopark zijn er verschillende dino’s op ware grootte te vinden, die bewegen én geluiden maken! Ze lijken bijna net echt… En dit park is stiekem ook leuk voor volwassenen: bij de replica’s van de dinosauriërs staan de leukste weetjes over de prehistorische wezens. Wist je bijvoorbeeld dat sommige onderzoekers denken dat het lijf van de Velociraptor bedekt was met veren, en dus gelijkenissen heeft met vogels? Zo steek je zelf ook wat op!

IMG_5639.jpgIMG_5644.jpg

Daarnaast kunnen de kleinsten ook oog in oog staan met fascinerende dino’s die rondlopen in het park, namelijk de Velociraptor, Ankylosaurus maar ook met de schattige baby dino’s. Deze meet & greets vonden plaats bij het Pleinpodium en het Reuzenrad. Een ontmoeting die veel kinderen enorm spannend vonden, maar vooral écht leuk! Vergeet dus vooral niet op de foto te gaan met deze bijzondere dinosaurussen.

IMG_5663.jpg

De Grote Dinoshow

Een ander hoogtepunt van de dag was De Grote Dinoshow. Tijdens deze geweldige show gaan de kinderen met Dino & Dina mee terug in de prehistorie. Maar hoe komen zij terug naar het heden? Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger gaan tijdens de show op zoek naar de twee dino’s. Het publiek wordt meegesleept door de spannende dino-avonturen!

IMG_5699.jpg

De Dinocolonne en een spetterende eindshow

De dag werd op een feestelijke manier afgesloten. De vraag die bleef hangen, was natuurlijk of het Cas de Ranger ging lukken om de Dinomachine te fixen en de dino’s terug te brengen naar hun eigen tijd? Tijdens de Dinocolonne met Cas, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin loop je met ze mee om de finale mee te maken op het Showpodium achterin het park.

Nadat de kleinsten hielpen met het in elkaar zetten van de machine konden zij eindelijk de dino’s naar hun eigen tijdperk sturen. De finale was een feest en de kids zongen en swingden mee met Jul, Julia, Cas en Meneer Kaasgaaf. Dit dino-avontuur was een succes!

De kinderen kunnen dus echt meer dan genoeg beleven in Julianatoren tijdens de Dinoweken. Naast de leukste activiteiten rondom het dino-avontuur zijn er ook enorm veel attracties die speciaal voor hen zijn gemaakt. Daar hebben zij de hele dag veel plezier van.

IMG_5886.jpg

Tickets Julianatoren

Er is echt zoveel te doen, dus check vooral het programma. Ken jij echte dino-fans die hier helemaal weg van zullen zijn? Bestel dan hier snel je tickets voor Julianatoren met korting en beleef zelf een geweldig dino-avontuur met de kleinsten!

IMG_5704.jpg

IMG_5763.jpg

Check hier ons dino-avontuur in Julianatoren