6 perfecte uitjes voor een romantische date

Hoe zit het met de vlinders in jouw buik? Met Valentijnsdag voor de deur is dit immers dé tijd van het jaar om met je hoofd in de roze wolken te lopen. Doe wat met de kriebels voor die ene persoon en stel een leuke date voor. Zo heb je ook meteen een leuk cadeautje voor 14 februari!

Niet verliefd en wil je gewoon een gezellig dagje weg met vrienden? Of ben je al gelukkig in de liefde en ben je op zoek naar cadeausuggesties voor Valentijnsdag? Daar zijn deze tips natuurlijk ook geschikt voor!

Ga samen skiën of snowboarden

Als je het ongemakkelijk vindt om lang tegenover elkaar te zitten, is een actief uitje als skiën of snowboarden een ideale ijsbreker (pun intended). Op die manier zijn jullie lekker bezig en leer je elkaar op een andere manier kennen. En mocht één van jullie onverhoopt vallen, dan kan de ander diegene weer opvangen. Hoe romantisch wil je het hebben?

Wij hebben drie voordelige opties om samen de piste af te gaan bij SnowWorld:

SnowWorld-6.jpg

Volg een leerzame workshop

Een andere leuke date is het volgen van een workshop. Jullie leren zo samen een nieuwe skill en zijn lekker productief bezig. De workshop ‘Zilver maken’ is bijvoorbeeld ideaal geschikt voor een afspraakje. Samen creëren jullie binnen (uiterlijk) 3 uur een ring en na afloop kun je trots zijn op het gezamenlijke resultaat.

workshop zilver sl2.jpg

Ontdek de overeenkomsten tussen Rembrandt en Van Gogh (en jullie zelf ;))

Wist je dat Rembrandt en Vincent van Gogh best veel gemeen hebben? Hoewel deze grootmeesters allebei uit een andere tijd stammen en - op het eerste gezicht - hele andere kunstwerken maakten, is er toch een bepaalde connectie tussen die twee. Ontdek deze overeenkomsten bij Vincent meets Rembrandt en zie hoe zij dichter bij elkaar komen - misschien wel net zo dicht als jullie…

FOTO MAIN UITING copy.jpg

Geniet in het donker van een mooie voorstelling

Op zoek naar een romantische avond in het donker, maar wil je iets anders dan de bioscoop? Ga dan samen genieten in het theater. Om een beetje in het romantische thema te blijven: The Prom, Disney’s AIDA, The Bodyguard en Les Misérables gaan allemaal over o.a. ‘de liefde’. Kruip maar dicht tegen elkaar aan en zwijmel lekker mee.

iStock-1149048111.jpg

Vaar over de Amsterdamse grachten

Met een boottocht van Lovers Canal Cruises (what’s in a name) zie je Amsterdam op een heel andere manier. Leuk als jullie hier vandaan komen of gewoon een dagje in onze hoofdstad doorbrengen. Vanaf Amsterdam Centraal varen jullie langs prachtige grachtenpanden via onder meer de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht.

20180626_TGI_1HourCruise_100-2317.jpg

Kom tot rust tijdens een ontspannen dagje wellness

Misschien is samen de sauna induiken wat onwennig als jullie nog niet zo lang aan het daten zijn. Dat valt goed te begrijpen. Veel wellnessresorts hebben echter ook badkledingdagen: op die manier kunnen jullie laagdrempelig gebruik maken van heerlijke faciliteiten en even welverdiend ontspannen.

Wellness (1).jpg

Cadeautips voor Valentijnsdag

Heb je al zin gekregen in een romantisch dagje weg? Boek dan snel de date die jou het meest aanspreekt. Als je toch nog even verder wilt kijken, hebben we nog een leuke blog klaarstaan met cadeautips voor Valentijnsdag.

SS-stel-badjas (5).jpg