Drie leuke Belgische pretparken om te bezoeken tijdens de zomervakantie

In Nederland hebben we natuurlijk veel pretparken, maar het is ook leuk om eens over de grens te kijken. Ga er deze zomervakantie daarom lekker op uit en bezoek een pretpark in België. Wij helpen je alvast op weg en geven drie toffe opties!

Bobbejaanland

Gelegen in de prachtige groene omgeving van de Belgische Kempen ligt Bobbejaanland. Dit pretpark, geschikt voor de hele familie, heeft maar liefst 40 attracties en verschillende themazones te bieden. Denk aan iconische waterattracties als El Rio en Wild Water Slide, en spannende achtbanen zoals Fury - een triple launch coaster. De allerkleinsten kunnen dan weer lekker spelen in verschillende speeltuinen, zowel binnen als buiten. Kortom: hoog tijd om een keer naar Bobbejaanland te gaan!

Scoor snel jouw goedkope tickets voor Bobbejaanland!

KVDS-20190616-170424-NIKON Z 6-2.jpg

Walibi Belgium

Wist je al Walibi Holland een Belgisch broertje heeft? Walibi Belgium ligt vlakbij Brussel en zorgt gegarandeerd voor een leuk dagje uit. In het attractiepark staan ruim 40 spannende attracties klaar om jou een fantastische belevenis te bezorgen. Hoewel jong en oud hun hart kunnen ophalen in dit park, is er één attractie speciaal voor écht durfallen: Kondaa. Dit is de hoogste, snelste en meest aanjagende megacoaster in de Benelux. Kom hem nu snel zelf temmen!

Tickets met korting voor Walibi Belgium vind je hier.

Walibi Key visual.jpg

Bellewaerde

Themapark Bellewaerde is uniek in zijn soort: dit is niet alleen een attractiepark, maar ook een dierentuin. Gil de longen uit je lijf terwijl je achtbanen trotseert en ga vervolgens een kijkje nemen bij de tijgers. Waar kun je dat nog meer? Nou, nergens! Bellewaerde is dan ook meer dan geschikt voor de hele familie. Voor ieder is er wel wat wils in dit dieren- en pretpark.

Kaartjes voor Bellewaerde koop je voordelig bij ons.

BWP_12.jpg

Nederlandse pretparken

Blijf je liever in de buurt? Ook in Nederland kun je gezellig een dagje uit naar een pretpark. Bekijk nu ons aanbod en bestel meteen je tickets!