Slagharen opent nieuwe attractie: Red Bandits Adventure

In attractiepark Slagharen is afgelopen weekend een nieuwe attractie geopend: de Red Bandits Adventure. Deze overdekte attractie neem je mee op een boottocht langs spannende scènes met rood gemaskerde bandieten in de hoofdrol.

De attractie is de uitvalsbasis van de beruchte boevenbende Red Bandits, die al enkele jaren een vast onderdeel zijn van Slagharens entertainmentprogramma. In hun ‘cave’ proberen ze nieuwe bendeleden te werven. Maar dat pakt niet helemaal goed uit...

Red Bandits Adventure

Je vaart in ronde bootjes langs rijkelijk gedecoreerde scènes. Tijdens de rit word je door licht- en geluidseffecten meegenomen in het verhaal.

'Unieke herinneringen'

Dave Storm, algemeen directeur van Slagharen, laat weten dat Red Bandits Adventure een verhaal is dat kinderen moet bijblijven. "Dat is precies waar we bij Slagharen op koersen: unieke herinneringen die generatie op generatie naverteld kunnen worden. De afgelopen maanden hebben we met een team specialisten keihard gewerkt aan de attractie. De iconische attractie Wild West Adventure is in vijf maanden volledig getransformeerd en heeft daarmee een tweede leven gekregen. Die doorlooptijd is echt een teamprestatie. De eerste positieve reacties en blije gezichten van gasten zijn een kroon op ons werk. Daar doen we het voor."

Neem nu snel zelf een kijkje in Slagharen. Tickets scoor je al vanaf 17,50 euro!

RBA Opening -0315.jpg

RBA Opening -9296.jpg