Slecht weer? Dit kun je doen!

Het weer valt niet altijd te voorspellen en dat is in Nederland goed te merken. Vooral tijdens dit seizoen hebben we vaak met wind of regen te maken waar je liever voor wil schuilen. Daarom kunnen wat extra tips om jouw dag met slecht weer goed te vullen zeker geen kwaad! Lees daarom snel verder voor wat leuke tips om je te vermaken als het slecht weer is.

Slenter samen door een museum

Als je écht geen zin hebt om naar buiten te gaan, is een dagje rondlopen in een museum ideaal. Neem je vrienden, familie of broer/zus mee, ontdek nieuwe weetjes en bekijk de bijzonderste kunstwerken of exposities. Dit is leuk voor iedereen en alle leeftijden! Kijk hier snel voor (indoor) musea en plan dit leuke dagje weg. Tip van ons: het Spoorwegmuseum, het leukste station van het land!

Spoorwegmuseum 2023 3 720x450.jpg

Creatief bezig tijdens een workshop

Deze tip is ook in het kader van iets nieuws leren. Tijdens een workshop pak je een skill op en vergeet je even het slechte weer van buiten. Je bent lekker bezig, leert samenwerken en ontdekt misschien zelfs een nieuwe hobby. Een leuke creatieve bezigheid tijdens slecht weer, dus! Hier kun je bijvoorbeeld een workshop wellnessproducten of zilver maken mét korting boeken, dus profiteer snel.

workshop zilver sl9 (1).jpg

Indoor sporten

Ook sporten hoeft niet altijd buiten en kan ook indoor! Naast de sportschool zijn er genoeg andere sportieve activiteiten die je binnen kunt doen. Voor een sportief en actief dagje uit is een dagje Snowworld een aanrader. Er ligt hier altijd sneeuw, maar het is wél droog. Ga van verschillende piste af, daag je vrienden of familie uit en probeer zelfs een stukje te snowboarden. Dus, bestel snel een skipas met korting en geniet van een indoor sportdag.

SnowWorld-4.JPG

Maak een bucketlist…

Heb je écht geen zin om met het slechte weer de deur uit te gaan? Maak dan een bucketlist met ervaringen die je wil meemaken. Denk lekker _out of the box_en noteer het. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar een droombestemming of een belevenis vol adrenaline. Een suggestie: een sessie indoor skydiven zal gegarandeerd een onvergetelijke belevenis zijn!

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 9.jpg

Ontspan in de sauna

Ben jij toe aan een heerlijk moment voor jezelf of voor jullie samen? Ga dan heerlijk ontspannen in één van de beste wellnessresorts van Nederland en België (zoals De Veluwse Bron). Kom lekker tot rust in de hartverwarmende sauna’s en verkwikkende baden. Neem echt even de tijd voor jezelf of jullie samen en krijg het lekker warm tijdens deze koude dagen.

Shopheaders_Gezondheidscampagne_1216x360px_1b.jpg

Geniet in het theater bij Les Misérables

Na 14 jaar afwezigheid keert Les Misérables terug in de Nederlandse theaters. Dat komt goed uit, want deze ‘klassieker der klassiekers’ moet je écht een keer gezien hebben. Kijk je ogen uit bij dit legendarische en tijdloze verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde en geniet ondertussen van de warme theaterzaal.

94x63 mm-Uitmarkt opmaak Les Mis 2.jpg