Social Media Day: Vul je socials met de leukste uitjes

Aanstaande 30 juni is het Social Media Day! Fleur je socials op met de leukste kiekjes van uitjes. Je wilt immers ook deze bijzondere momenten goed vastleggen. Bij deze uitjes kun je gegarandeerd leuke content maken voor jouw social media.

Vincent meets Rembrandt

In Vincent meets Rembrandt: the Untold Story ontdek je hoe Vincent van Gogh gefascineerd raakte door Rembrandt. Dit allemaal op een continu veranderend 360-graden-canvas op de eeuwenoude binnenmuren van de Noorderkerk. Dit maakt het dé plek voor de mooiste artistieke foto’s voor je socials. Scoor hier voordelig je tickets!

vincent meets rembrandt.jpg

Efteling

Dit iconische park van het land kan ook niet ontbreken in dit lijstje. Hier heb je magische plekken waar je de leukste foto’s kunt maken. Ga bijvoorbeeld op de foto met Pardoes of maak een shot in het Sprookjesbos. De magische sfeer van het park zal zeker je socials opvrolijken! Bestel hier je kaartjes voor een sprookjesachtige dag.

teunard-droog-NO9Z-mH6VpY-unsplash.jpg

Stedentrip in Nederland

Ook kun je op stedentrip gaan naar een nieuwe (of bekende) stad en jouw socials vullen met de leukste plekken. Maak foto’s van de bekendste hotspots en bezienswaardigheden, de leukste restaurantjes en cafés of struin door pittoreske straatjes. Tip: maak zo’n uitje extra interactief met een Escape Tour, waar je met een groepje de grappigste opdrachten doet in de stad.

datingscout-Y9AxdZvSap8-unsplash.jpg

Museum uitje

Ben je met de kinderen en wil je samen leuke foto’s maken? Naast een uitje zoals de Efteling is een dagje naar een interactief museum net zo leuk. In Ripley’s Believe It or Not! kunnen jong en oud genieten van leuke interactieve tentoonstellingen. Kom achter de meest bijzondere vondsten en merkwaardige rariteiten, en maak natuurlijk de leukste foto’s van je uitje. Check hier nog meer museum uitjes met korting.

20180613_thg_ripleys_013-48638_49934220741_o.jpg

Avontuurlijke kiekjes in safaripark

Voor een avontuurlijk kiekje is een safari echt een aanrader. Maak de leukste foto’s in de safaribus en ga op de foto met de Big Five. Of maak de leukste filmpjes van de dieren die je tegenkomt. Bestel hier je tickets voor Beekse Bergen en maak de leukste foto’s in de natuur.

Beekse bergen.png