Ga binnenkort terug naar de IJstijd in Burgers' Zoo!

Burgers’ Zoo komt vanaf dit najaar met iets bijzonders: het park zal in het teken staan van de IJstijd! Tijdens dit evenement kun je negentien soorten dieren uit de IJstijd op ware grootte bewonderen.

Terug naar de IJstijd

Heb je altijd weleens willen zien hoe groot een mammoet nou écht was? Tijdens het nieuwe evenement IJstijd & Zoo kun je niet alleen een mammoet, maar ook andere dieren uit de ijstijd zien! Denk bijvoorbeeld aan de dwergolifant of de sabeltandtijger. Burgers’ Zoo vertelt hoe deze diersoorten op ware grootte speciaal voor het park zijn ontworpen. De dieren zullen zelfs bewegen en geluid maken! Verschillende dieren uit deze ijskoude tijd zullen in groepjes te spotten zijn tijdens een expeditie door het park.

Voor de kleine avonturiers

Ook zijn er leuke weetjes over deze bijzondere dieren. De allerkleinsten kunnen tijdens dit evenement met Snowy de Poolvos mee op een spannende audiotour. Zo leren zij op een leuke manier de dieren uit de IJstijd kennen.

Daarnaast zullen er extra activiteiten zijn voor kinderen in vakanties en weekenden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van grottekeningen en het opgraven van mammoetbotten. Op die manier kun je toch nog even de IJstijd beleven!

IJstijd & Zoo zal plaatsvinden in de periode van herfst- tot en met kerstvakantie (14 oktober 2023 t/m 7 januari 2024). Scoor hier jouw tickets met korting voor Burgers’ Zoo! Deze tickets zijn te verzilveren t/m 31 december 2023.

IJstijd & Zoo ❄️