Tips: dagjes uit voor studenten

Afgelopen donderdag was het Internationale Studentendag! Student zijn is één van de leukste fases in je leven, maar toch kunnen die tentamens en deadlines enorm stressvol zijn… Geniet dus optimaal van je vrije tijd (en je studenten-OV!) en ga erop uit met je vrienden. Voor de meeste studenten is een dagje weg best duur. Daarom kan wat korting op een uitje zeker geen kwaad. Bekijk snel deze 5 tips voor een gezellig dagje uit!

Mysteries in een escaperoom

Dit blijft een leuke groepsactiviteit. Voor degenen die houden van mysteries en raadsels is dit een geweldig uitje. Los binnen een bepaalde tijd zo snel mogelijk de puzzels en raadsels op door slim samen te werken. Zo’n escaperoom is niet heel goedkoop: daarom hebben wij nu 50% korting op een escaperoom. Kies uit één van de vele escaperooms op verschillende locaties in Nederland en daag elkaar uit!

Escaperoom 2 (1).jpg

Actief dagje paintball

Wil je meer actief bezig zijn? Een dagje paintball is een klassieker voor als je wat actie en uitdaging zoekt. Met keuze uit indoor of outdoor paintball arena's is dit uitje ook geschikt als het slecht weer is. Op de arena liggen verschillende obstakels. Aan jullie de uitdaging om in teams zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Zo heb je een actief en onvergetelijk dagje uit. Boek hier dit spannende dagje uit vanaf €15,-!

Paintball 6.jpg

Bezoek een museum in Amsterdam

Hebben jullie meer zin om in de stad eropuit te gaan? Combineer zo’n uitje dan met een bezoekje aan een museum. Amsterdam zit uiteraard vol met verschillende musea. Een aanrader is het Youseum, waar jullie de leukste foto’s kunnen maken in verschillende mooi ingerichte ruimtes. Of ga naar Body Worlds. In dit museum - op loopafstand van de Dam - leer je alles over het menselijk lichaam. Met een (gratis) unieke InBody Scan leer je ook nog eens over je eigen lichaam en gezondheid.

YOUSEUM Opening - Influencers - October 2019 - rachelecclestone-119 (1).jpg

Een unieke experience in ‘Remastered - 3D Experience’

Als je cultuur wil snuiven moet je zeker in Rotterdam zijn. Eén van de bijzondere musea is het Remastered - 3D Experience. Hier bewonder je prachtige digitale kunst. Oude Hollandse meesters, waaronder Van Gogh, zijn bewerkt door nieuwe Hollandse meesters in bijzondere interactieve kunstinstallaties. Ook kunnen jullie samen de mooiste foto’s maken in de prachtige installaties. Sluit de dag af met een vegan burger op hun terras met een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Hier kosten kaartjes nu €24,50, met gratis koffie of thee!

397289-Main_MILLENIALS_0088-279eb7-original-1626517876.jpg

Daag elkaar uit met een dagje ice karten

Voor een écht bijzondere experience is ijskarten een aanrader. Stap snel in één van de karts op een ijskartbaan en probeer de meeste circuits af te leggen. Maak de bochten door zo goed mogelijk te driften. Dit leer je allemaal na een instructie van een expert. Je bent zo echt een bijzondere ervaring rijker! Bestel twee driftsessies van €39,95 voor €27,- en ga samen deze unieke uitdaging aan.

IceKart Rucphen dagje weg rijdend 1.jpg