Tips: dit zijn originele cadeautjes voor kinderen

Bij deze feestelijke maand hoort ook het geven van cadeau’s. Hoe leuk is het om een kind een onvergetelijk en origineel cadeau te geven, waar ze het lang over zullen hebben? Om je te helpen bij het vinden van een uniek cadeau voor kinderen, hebben wij hier een paar tips voor de feestdagen of een verjaardag! En nee, het is géén speelgoed :)

Een dagje dierentuin

Heeft het kind een lievelingsdier of een enorme liefde voor dieren? Dan is een dagje dierentuin natuurlijk een leuk en uniek cadeau. De panda-liefhebbers zullen een dagje Ouwehands Dierenpark (waar Pandasia te vinden is) erg waarderen. Voor kinderen die houden van wat avontuur is op safari gaan in Beekse Bergen een onvergetelijk uitstapje. Kortom, een uniek cadeautje voor de dierenliefhebbers!

ouwehands dierenpark.jpg

Een dagje pretpark

Stap met ze in hun favoriete achtbanen, laat ze hun favoriete helden ontmoeten of laat ze zich uitleven in een grote speeltuin. De meeste kinderen dromen bijvoorbeeld van een dagje Disneyland Parijs. Of om hun lievelingshelden van Studio 100 te ontmoeten in Plopsaland. Verras ze met dit dagje uit en geniet samen van de leukste attracties.

Plopsaland De Panne 3.jpg

Een jaarkaart voor hun favoriete attractiepark

Nog een tip dat onder deze noemer valt; geef ze een jaarkaart voor hun favoriete pretpark, dierentuin of speeltuin cadeau. Neem ze dan het eerste dagje zelf mee naar hun lievelingspretpark zodat zij zo gezellig mogelijk het avontuur aangaan. Zo kunnen zij onbeperkt genieten van een leuk dagje uit!

efteling 3 (2).jpg

Samen naar het theater of een film

Een dagje naar de film of theater is ook iets wat elk kind zeker zal waarderen. Draait hun lievelingsfilm toevallig in de bios? Neem ze dan gezellig mee. Een extra bijzonder cadeau is naar een première gaan. Tip: binnenkort staat de première van Het Feest van Tante Rita (mét een meet & greet) op het programma. Onderschat ook het theater niet; hier kunnen kinderen écht iets nieuws en bijzonders ervaren. Een aanrader is de musical Disney’s Aladdin voor de Disney-fans. Deze spectaculaire show zullen zij nooit meer vergeten!

ALA Scene 8-9 hr.jpg

Kaarten voor een show of expositie

Dit is vooral leuk als je kind een specifieke interesse heeft of fan is van iets. Er zijn altijd ontzettend veel exposities of shows waar jij met je kind naartoe kunt gaan. Is je kind een echte dinoliefhebber? Dan is bijvoorbeeld World of Dinos een aanrader! Zo kun je altijd een leuke show of exposities vinden die perfect aansluit op hun interesses.

world-of-dinos-20210703_122.jpg