Tips voor bijzondere uitstapjes met je partner

Als je toe bent aan wat ontspanning is een dagje uit met je partner altijd een goed idee. Ga er daarom samen op uit en maak de mooiste herinneringen. Zoeken jullie een romantisch uitje, een weekendje weg of een actief uitje? Bekijk dan snel deze unieke tips voor een uitstapje met je partner en geniet samen van een bijzondere date.

Bewonder samen het Amsterdam Light Festival in december

Vanaf 1 december is het weer zover: de 11e editie van het Amsterdam Light Festival gaat dan beginnen. Dit jaar is het thema ‘Imagine Beyond’. Hier genieten jullie van een rondvaart en bewonderen jullie bijzondere lichtkunstwerken van (internationale) kunstenaars in hartje Amsterdam. Een prachtig uitje om ‘s avonds met jouw partner te beleven! Boek nu alvast jouw onvergetelijke en prachtige rondvaart met 25% korting en verheug jullie op dit unieke uitje.

SpinMeAYarn_StudioVertigo_ArtistImpression © Amsterdam Light Festival.jpg

Een romantisch ritje op de Lovers rondvaart Amsterdam

Ook is het mogelijk om een Lovers rondvaart te doen op de grachten van onze hoofdstad. Tijdens de Lovers Canal Cruise hebben jullie een romantische boottocht en zien jullie de mooiste plekken van Amsterdam vanaf het water. De audiogids geeft de meest interessante weetjes over de stad en haar geschiedenis. Of je nou al vaker naar de hoofdstad bent geweest of de stad nog moet ontdekken: met deze rondvaart steek je (nog) meer op over de geschiedenis van Amsterdam en heb je de mooiste uitzichten. Bij ons zijn kaartjes nu voor slechts €9,99 verkrijgbaar.

20180626_tgi_1hourcruise_038-1240_49933614601_o.jpg

Leeuwarden: ontdek samen de Friese stad

Meer zin in een weekendje weg met je partner? Ontdek samen Leeuwarden, een stad vol met verschillende musea, monumenten en de leukste winkeltjes. Loop door de knusse straten in het historische centrum en laat je verrassen door de Friese cultuur. Na een dag vol activiteiten kunnen jullie genieten in het WTC Hotel Leeuwarden. Vanaf de Skybar op de 11e verdieping is er een prachtig uitzicht met een heerlijk hapje en drankje. Boek nu een kamer in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden en maak er samen een gezellig weekendje van.

WestCord-WTC-Hotel-Leeuwarden-Exterieur-Model.jpg

Een bijzonder weekendje weg op SS Rotterdam

Een ander leuk idee is een overnachting op de SS Rotterdam. Dit prachtige voormalige cruiseschip heeft genoeg te bieden. Met twee restaurants, bars en zelfs een escape room aan boord kunnen jullie de dagen zelf invullen. Maak jullie verblijf nog compleet met een rondleiding op het schip of een bezoekje aan de machinekamer. Vanaf dit cruiseschip hebben jullie ook een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Uiteraard zit Rotterdam zelf ook vol met de leukste uitjes! Boek snel een overnachting voor €84,50 p.p. inclusief ontbijt en geniet van een speciaal weekendje weg.

Westcord-ssRotterdam-07.jpg

Een onvergetelijk dagje skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal

Zijn jullie meer op zoek naar een actief en spannend uitje? Bij Indoor Skydive Roosendaal kunnen jullie elkaar uitdagen om te skydiven. In deze verticale windtunnel - die tot 250 km per uur kan oplopen! - voelt het net alsof je uit een vliegtuig springt. Zo hebben jullie samen écht een unieke en onvergetelijke ervaring op kunnen doen. Enthousiast? Hier zijn 4 indoor skydive sessies van €104,50 voor maar €74,50!

ISR - volwassen dagje weg (4).jpg